torstai 23. heinäkuuta 2009

"Ole ilolla paha ihminen" apulanta - paha ihminen

Olin eilen parhaan ystäväni kanssa katsomassa uusimman Harry Potterin Tampereella. Tosin Potter oli vain osasyy meidän reissuun. Me ei oltu nähty melkein ollenkaan koko kesänä, joten juttua ois senkin perusteella riittänyt jo paljon, mutta kuitenkin melkein koko keskustelu koski viime viikonloppua. Selostus saattaa olla vähän sekavaa, kun oon vähän itsekin vielä hämmentynyt.

Lauantaina oli meiän bändin keikka rumpalin siskon häissä. Se meni hyvin ja kivaa oli. Jatkoilla sit kun oltiin kitaristin ja basistin kanssa istumassa, niin kitaristi [mun parhaan ystävän (ex-)poikakaveri] rupes jutteleen niitten suhteesta meille. Tää kitaristi ei normaalisti puhu mitään henkilökohtasta niin me oltiin vähän ömm woot mutta sit se sanoi että niillä on ollut riitoja esim alkoholista. Ja sitten se jätkä kysy multa, että olisinko mä sen kaveri vielä vaikka se jättäis mun parhaan kaverin. Jouduin melkein sokkiin tommosesta kysymyksestä, koska ne oli melkein kaks vuotta yhdessä ja aina täydellisiä ja iih<3 "No tietenkin olisin, mutta moni asia muuttuis, esim sun pitäs olla vähän kiltimpi useemmin, koska sit mulla ois yks syy vähemmän olla kiva sulle. MUTTA tietenkin te nyt koitatte selvittää erimielisyytenne, juttelette kaiken läpi ja sitten harkitset uudestaan." Se puheenaihe meni sit ohi kun juteltiin muitakin asioita.

Sunnuntaina sitten stalkkasin ystävääni naamakirjassa ja mulle selvisi, että ne oli sitten eronnut. Laitoin tietty heti viestiä, että onko ystävä ok ja haluuko jutella ja muuta sellasta. Vastauksena tuli, että on on saanut jutella muiden ystävien kanssa ja haluaa jutella mun kanssa ens viikolla, että on paljon raportoitavaa. Joten nähtiin eilen ja juteltiin _paljon_. Ystävä vaikuttaa olevan vähän hajalla, mutta eiköhän se ajan kanssa siitä suttaannu parempaan. Onneks saatiin puhuttua asioita läpi jo ennen leffaa, niin sitten pystyttiin molemmat keskittyyn elokuvaankin, joskin molemmat suhtauduttiin aika suurella sarkasmin määrällä kaikkiin pussailukohtauksiin ja muihin sellasiin. Oli hyvä reissu, oli ihana nähdä pitkästä aikaa, vaikka keskustelut ei ollutkaan niin kevyitä kun yleensä.

Laitan vielä kuvan mun eilisestä leffa-asusta:


pipo: Seppälä
taskumekko/Iloinen takki: Marimekko
paita: Benetton
leggingsit: Lindex

perjantai 17. heinäkuuta 2009

Juhannus ja vähän eteenpäin

Ja vähän taaksepäinkin. Niin vähän, että esittelen vain laukkuni. Ostin Marimekosta Marin uudet laukut -sarjaa olevan Hobo-laukun. Oon ihan rakastunut siihen, se on juurikin hyvän kokoinen ja upea. Hintaa löytyi 159€ mutta 50€:n lahjakortin jälkeen maksettavaa jäi vain 109€.


tuo sisuskangas on kerrassaan hurmaava

Sitten Jyväskylästä pari kuvaa juhannukselta:

Tän näköisenä lähdin illalla Kharmaan
toppi: Vero Moda
farkut: H&M


Lenkillä kissan kanssa
paidat: H&M
hame: GinaTricot
leggingsit: Lindex


Sitten vielä pari mökkikuvaa mummon ja vaarin mökiltä Mörkölästä.

Tällainen maisema oli järvelle mökiltä.

Yhtenä iltana äiti ja iskä paistoi gluteenittomia lettuja,
joita nautittiin mummon, vaarin ja enon kanssa.