perjantai 27. helmikuuta 2009

laiska päivitys mustikoiden ja ostosten kera

Mustikka-ananasvoimajuomaa kermavaahdolla (sisälsi siis jugurttia, maitoo, mustikoita, ananasmurskaa ja vaniliinisokeria) Mukin sain joskus parhaalta ystävältäni lahjaksi.


En jaska ... 8) hyvä alku. NIIN SIIS eli en jaksa kirjottaa Kuopio-reissusta sen ihmeellisempiä, paitsi oli hauskaa. Ja oltiin Savon Sanomissa siskon kanssa, tosin nimet oli vähän sekasin. Edelleen rakastan Kuopioo.<3>. Kuvasta puuttuu ainoostaan sukkahousuja (neljät normiohuetihonväriset, yhdet kirkkaanpunaset, yhdet ruskeet) ja rintsikat (normimustat). Ja kaikki tuotteet tietenkin jollain tavalla alessa.
mustat ylipolven sukat ja harmaat säärystimet: Lindex
3 sukat ja 3 alushousut: Seppälä
mustat housut: KappAhl
Crocsit: Sokos
BeadHead Superstar-sampoo ja Bonacure hoitoaine: Hairlekiini
Täydelliset naiset 2-tuottari ja Haloo Helsinki -levy: Sokos
CSI Miami 2-tuottarin kolme levyä: McDonald's 8DD
JA
(päärynä- ja vadelma-)lakut ja (persikka)suklaat: Pandan tehtaamyymälä



vinkki: neule ei ehk oo järkevä vaate kuntoiluun!
oon varmaan aiemmin jo esitelly kaikki vaatteet, mitä tässä kuvassa on niin nyt ei jaksa.

lauantai 21. helmikuuta 2009

Hiihtoloma lukuloman lomassa 8)

Äikän opettaja sanois otsikosta että "liiallista toistoa" tai sit että "toisto hyvänä tehokeinona" tai "noin paljon toistoa luo ironiaa koko otsikkoon". Nii että terveiset äikän opelle 8D ps. sain äikän tentistä kympin!


Tänään ollaan perheen kans lähdössä noin 300 kilometrin päähän kalakukkomaahan. Siellä siis asuu äitin vanhemmat, joiden luo ollaan menossakin. Myös mun molemmat enot asuu siellä, ja niitä nähdään kun syödään huomenna jossain hienosti. Tai siis mun kummieno on tehnyt jotain poronkäristystä yms hyvää ruokaa, kun kummi on Kuopion Scandic-hotellin ravintolan pääkokki. (se on jopa hälytetty lomaltaan kokkaan Tarja Haloselle!) Ja sit syödään hyvin ja namnam.

(sitten tähän väliin ihan rändom kuva viiime kesän riparilta. Voi noita blondeja aikoja!)
paita: Seppälä
pöksyt: InterSport
kenkät: Crocs/Partiokauppa


Toivon myös et Kuopiossa voisin mennä luisteleenkin, kun täällä kotikonnuilla en jostain syystä oo kahta kertaa enempää jäälle uskaltanu. Vuosi sitten hiihtolomalla kävin Kuopion jollain jäällä kerran, mutta se oli hölmöö kun piti yksin luistella. No tänä vuonna koitan saada siskon ottaan luistimensa mukaan, kun se on ostanu itelleen uudet hienot vaaleenpunaset :>

Kirjotin vuosi sitten rakkaasta kaupungistani myös laulunsanat (,joita en vielä oo saanu sävellettyä), ja voin vaikka laittaa ne tähän loppuun.

Kaupunki maalaisen rakastunein silmin


1. Olit mun Minna Canth
Ja mä sun kauppakeskus Aapeli
Tää kaupunki mua muistuttaa
Kuinka täällä yhdessä kuljettiin

Ch: Kuinka kesällä metsästä pyörä löyty
istuin ritsillä, pidin susta tiukasti kiinni
Ja Särkiniemen sillalla katseltiin auringonlaskua
Siihen hetkeen mä tahdon palata

2. Julkulasta ei liian pitkä matka
Puijonlaaksoon ole
Kävellen kerran viimassa saavuin luoksesi
Kylmyyden takia kai eka kerta viimeiseksi jäi

Ch: Jonain kesänä metsästä pyörä löyty...

3. Satamapäällikkökään ei kai huomannut
kun Kallavesi meni ja jäätyi
Yhteinen uimarantammekin täyttyi luistelijoista
mutta sähän olit aina tykännyt hiihdosta

Ch: Kerran kesällä metsästä pyörä löyty...

C: Oisit mut Puijon torniin voinut syömään viedä
mutta tarjositkin kalakukkoa HANNA PARTASELTA
Sen kukon söit itse kokonaan
Minä jäätelön ostin
Sitä nuolit mun huulilta

Ch: Sinä kesänä metsästä pyörä löyty
istuin ritsillä, pidin susta tiukasti kiinni
Ja Särkiniemen sillalla katseltiin auringonlaskua
Siihen hetkeen taas tahdon palata

sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Penkkariselostus (viikon myöhässä)

Teemana loisti 90-luku, koska oltiin ekat abit, jotka on syntyny ysärillä. Ja kaikki oli kyllä todella upeita :D Koulun koristelu jäi vähän tyhmäks, kun rehtori kielsi liikaa kaikkee. Esim ei saanu olla lattialla yhtään paperisilppua ja langat piti ottaa kulkuväylältä pois kun joku ois voinu varmaan kuristua tai jotain. Ite ainakin kompastelin niihin lankoihin, mutta eihän nyt semmonen haitannu :D Tehtiin käytävälle Walk of fame eli laitettiin jokasesta abista tähti lattiaan, jossa luki nimi ja syntymäaika. Idea siihen pöllittiin ihanilta kasivitosilta, kun oltiin ainoita meiän koulusta ketkä on nähny niitten penkkarit.

Spice Girls -napapaita: markkinat? (siskon vanha)
farkut: Levi's (siskon vanha)
flanellipaita: ei mtn hajua (siskon vanha)
kengät: ei mtn hajua näistäkään (myös siskon vanhat)
pikkureppu: mikä lie :D (siskon kaverin vanha)


Abishow'n nimi oli sitten tietty The 90's Show ja omasta mielestämme onnistuttiin show'ssa tosi hyvin! Ainakin opettajat ja rehtorit nauro ihan vedet silmissä. Meillä oli mm. oma versio telkkarisarjasta Tuntemattomat, joka meillä oli sit Tunteettomat. Opettajilta oli sitaatteja ja tekemisiä otettu ja sit rehtorin piti tunnistaa et kuka teki/sanoi mitäkin. Sit oli muutama tuntikuvaus ja powerpoint-esitykset oli pitkän matikan ja fysiikan opesta ja meiän Rooman reissusta. Koko show'n lopetti yks mun kaveri pitämällä rehtorin puheen. Se oli aivan loistava, reksi ei meinannu pysyä tuolissaan kun se nauro niin paljon :D

Rehtorin puhe<3

No penkkarithan ei tietenkään loppunu show'hun vaan lähdettiin show'n jälkeen risteileen. Laivana oli ihkupinkki uutuuslaiva M/S Baltic Princess. Siellä meno oli varsin railakasta ja hauskaa. Pääesiintyjänä oli Fintelligens (llllllläbäläppä) ja sit siellä esiinty myös Joku Paikallinen Bändi. Jälkimmäisellä oli ihana kitaristi, jonka plektrankin sitten sain itselleni keikan jälkeen :> Ne pojat soitti kaikkee hienoo suomirokkia. Paluumatka viivästy tunnilla, koska yks jätkä oli hukassa. No tää jätkä oli ollu poliisikuulustelussa. 8)

Okei, oon tätä päivitystä tehny varmaan kolme kertaa jo, aina eri koneelta. Viivästys johtuu siitä, että oma kone on korjauksessa kun siihen tuli jotain viiruksia ja iskän ja äitin koneet on päivisin töissä, ja iltasin niitten omassa käytössä. Piti vielä laittaa yks risteilykuva, mutta se on iskän koneella ja nyt päivitän siskon koneelta. Ois paljon muitakin aiheita mistä kirjottaisin, mutta nyt ei aika riitä ja kuvia tosiaan ei tällä hetkellä oo tällä koneella nii menettäs puolet hohdosta ne postaukset mitä haluisin tehdä.

Ja älkäähän hermostuko, kun postauksissa kestää! (ehkä se sitten on säälittävää, mutta en kirjota päiväkirjaanikaan säännöllisesti, niin ei ole syytä olettaa että tätäkään päivittäin muistaisin kirjottaa)

perjantai 6. helmikuuta 2009

"There's a hole in my mind" t.McFly

Okei, nyt tulee syitä, miks en oo päivittäny about viikkoon:
1. Oon laiska!
2. Kamera on en tiedä missä, joten kuvat on vähissä :s
3. Se kadonnut tyttö löyty kuolleena, ja se on pistäny sit vähän kaikkien päät sekasin.
4. Oli tossa eilen äikän tekstitaidon ylioppilaskoe, ja oli hieman jännä villisorsailu.

kuva on näkymä mun huoneen ikkunasta, otin tän syksyllä kännykälläni

Joo, no tänään oli ihan abille ihan peruspäivä - vähän koulua. Oli enkun kuunteluharjotus ja rehtorin pitämä abi-info. Sit pidettiin vielä abipäivästä kokous, ja siitä lähtien oon ollu kotona ja dadannu vaan. En oo vielä kuvannu päivän vaatteita, kun elättelen toivoo kameran löytymisestä, mutta laitan vaikka toissapäivän vaatteista kuvan. Ja tosiaan kuva on huono ja sumee, kun kännykällä piti ottaa :s

huivi: H&M
paita: Marimekko (tosin ostin tän kaverilta)
toppi: siskon vanha, lappu leikattu, joten en tiedä mistä
hame: Marimekko
sukkahousut: Vapaa valinta :D