sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Penkkariselostus (viikon myöhässä)

Teemana loisti 90-luku, koska oltiin ekat abit, jotka on syntyny ysärillä. Ja kaikki oli kyllä todella upeita :D Koulun koristelu jäi vähän tyhmäks, kun rehtori kielsi liikaa kaikkee. Esim ei saanu olla lattialla yhtään paperisilppua ja langat piti ottaa kulkuväylältä pois kun joku ois voinu varmaan kuristua tai jotain. Ite ainakin kompastelin niihin lankoihin, mutta eihän nyt semmonen haitannu :D Tehtiin käytävälle Walk of fame eli laitettiin jokasesta abista tähti lattiaan, jossa luki nimi ja syntymäaika. Idea siihen pöllittiin ihanilta kasivitosilta, kun oltiin ainoita meiän koulusta ketkä on nähny niitten penkkarit.

Spice Girls -napapaita: markkinat? (siskon vanha)
farkut: Levi's (siskon vanha)
flanellipaita: ei mtn hajua (siskon vanha)
kengät: ei mtn hajua näistäkään (myös siskon vanhat)
pikkureppu: mikä lie :D (siskon kaverin vanha)


Abishow'n nimi oli sitten tietty The 90's Show ja omasta mielestämme onnistuttiin show'ssa tosi hyvin! Ainakin opettajat ja rehtorit nauro ihan vedet silmissä. Meillä oli mm. oma versio telkkarisarjasta Tuntemattomat, joka meillä oli sit Tunteettomat. Opettajilta oli sitaatteja ja tekemisiä otettu ja sit rehtorin piti tunnistaa et kuka teki/sanoi mitäkin. Sit oli muutama tuntikuvaus ja powerpoint-esitykset oli pitkän matikan ja fysiikan opesta ja meiän Rooman reissusta. Koko show'n lopetti yks mun kaveri pitämällä rehtorin puheen. Se oli aivan loistava, reksi ei meinannu pysyä tuolissaan kun se nauro niin paljon :D

Rehtorin puhe<3

No penkkarithan ei tietenkään loppunu show'hun vaan lähdettiin show'n jälkeen risteileen. Laivana oli ihkupinkki uutuuslaiva M/S Baltic Princess. Siellä meno oli varsin railakasta ja hauskaa. Pääesiintyjänä oli Fintelligens (llllllläbäläppä) ja sit siellä esiinty myös Joku Paikallinen Bändi. Jälkimmäisellä oli ihana kitaristi, jonka plektrankin sitten sain itselleni keikan jälkeen :> Ne pojat soitti kaikkee hienoo suomirokkia. Paluumatka viivästy tunnilla, koska yks jätkä oli hukassa. No tää jätkä oli ollu poliisikuulustelussa. 8)

Okei, oon tätä päivitystä tehny varmaan kolme kertaa jo, aina eri koneelta. Viivästys johtuu siitä, että oma kone on korjauksessa kun siihen tuli jotain viiruksia ja iskän ja äitin koneet on päivisin töissä, ja iltasin niitten omassa käytössä. Piti vielä laittaa yks risteilykuva, mutta se on iskän koneella ja nyt päivitän siskon koneelta. Ois paljon muitakin aiheita mistä kirjottaisin, mutta nyt ei aika riitä ja kuvia tosiaan ei tällä hetkellä oo tällä koneella nii menettäs puolet hohdosta ne postaukset mitä haluisin tehdä.

Ja älkäähän hermostuko, kun postauksissa kestää! (ehkä se sitten on säälittävää, mutta en kirjota päiväkirjaanikaan säännöllisesti, niin ei ole syytä olettaa että tätäkään päivittäin muistaisin kirjottaa)

3 kommenttia:

  1. hei kamoon, mikä toi paita on! ihan järkky.

    VastaaPoista
  2. hei kamoon, anonyymi nr. 1, get a life

    VastaaPoista
  3. 8D

    nyt vielä että hei kamoon, voiko olla samalla ysäriteeman mukainen ja joku hieno paita päällä? No ei voi!

    VastaaPoista