sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

kato mua silmiin.

Oon tässä ollut kaks viime viikkoo alakoulussa kouluavustajan sijaisena vitosluokassa. Oon aina ollut huono herään, joten joka aamu on kaivannut jotain piristystä että on jaksanut nousta. Useimmiten värikkäillä vaatteilla oon saaanut itteni virkistettyä kasin aamuinkin. Tässä yks esimerkki väriterapiastani:

takki: Seppälä
huppari: Esprit/UFF
huivi: GinaTricot
housut: Esprit
laukku: Marimekko
sukat: Seppälä
tumput on äidin vanhat ja
Nalle Puh -tumpunpidikkeet on Tokmannilta


Sisko tuli käymään pääsiäislomalla ja toi tuliaisia Turun Hulluilta päiviltä. Olin hullujen päivien mainoksesta jo kuolannut Marimekon ihanaa vihreää tunikamekkoa, ja olin pettynyt kun en itse päässyt hulluilemaan rahatilanteesta johtuen. Mutta äitipä oli soittanut siskolle, että käy ostamassa mulle sen mekon, ja sain sitten oman kultani pitkäperjantaina. Kuva on lempiväripäivältä, kun pukeuduin vihreeseen ja pinkkiin eli lempiväreihini :>

mekko: Marimekko
huppari: Forever 21
farkut: H&M
kaulakoru: Hard Rock Cafe Roma
vyö on joku random


Pääsiäislomalla en sitten ihan hirveesti ehtinyt riemuita siskon seurasta, kun oli teatteriharkkoja koko loma. Välillä oli 11-20 ja välillä 10-19, eli pitkiä päiviä tehtiin. Kyllä se oli sen arvoista, perjantaina oli ensi-ilta ja meni hienosti. Kaikki kehui, ja sain paljon kukkia. Seuraava kuva on meiän yhestä promokuvasta leikattu.

toppi on kaiman äidin, joten en tiedä mistä
farkut: H&M
vyö: Esprit
kengät: Vision Street Wear


Sitten vielä enskaripileistä yks hyvää oloo välittävä kuva. Päällä on mekko, jonka ostin vuosi sitten Roomasta, ja Vilan farkut (,jotka tosin ei näy kuvassa).

sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

baby you look better in the dark

Nyt laitan pari asua lomailuni ajalta. Ja oikeesti pahottelen kuvien huonoutta, mut kamera on edelleen rikki ja en oo oikein jaksanut nyt panostaa kuviin. Förlåt mig.
Kerhotädin asu:
tunika: Finnwear
paita: Lindex
sortsit
(vai shortsit?): H&M
sukkahousut: GinaTricot


Löllötylsyyspäivän asu:
paita: Marimekko
toppi: H&M
farkut: KappAhl


Tän päivän asu (ja joo tiedän, vessakuva lol):
paita: Not of this world
toppi: H&M
farkut: Esprit


Eli tällaisia fiilisasuja ollut nyt "lomaillessa". Aika on kulunut orkesterin ja teatterin parissa suurimmaks osaks, toki muut harrastuksetkin vie aikaa, mutta erityisesti noi nyt lähiaikoina. Ens viikkoo vietän myös töissä ala-asteella kouluavustajana ja iltapäiväkerhossa. Joten tohinaa riittää, pääsiäisloma menee teatterilla kokonaan ja seuraavalla viikolla siitä onkin sitten jo ensi-iltakin. Hui! Vielä naamakuva, josta huomaa et vaaleutta aika paljonkin, tai ainakin sattu jakaus niin että näyttää siltä.