sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

baby you look better in the dark

Nyt laitan pari asua lomailuni ajalta. Ja oikeesti pahottelen kuvien huonoutta, mut kamera on edelleen rikki ja en oo oikein jaksanut nyt panostaa kuviin. Förlåt mig.
Kerhotädin asu:
tunika: Finnwear
paita: Lindex
sortsit
(vai shortsit?): H&M
sukkahousut: GinaTricot


Löllötylsyyspäivän asu:
paita: Marimekko
toppi: H&M
farkut: KappAhl


Tän päivän asu (ja joo tiedän, vessakuva lol):
paita: Not of this world
toppi: H&M
farkut: Esprit


Eli tällaisia fiilisasuja ollut nyt "lomaillessa". Aika on kulunut orkesterin ja teatterin parissa suurimmaks osaks, toki muut harrastuksetkin vie aikaa, mutta erityisesti noi nyt lähiaikoina. Ens viikkoo vietän myös töissä ala-asteella kouluavustajana ja iltapäiväkerhossa. Joten tohinaa riittää, pääsiäisloma menee teatterilla kokonaan ja seuraavalla viikolla siitä onkin sitten jo ensi-iltakin. Hui! Vielä naamakuva, josta huomaa et vaaleutta aika paljonkin, tai ainakin sattu jakaus niin että näyttää siltä.


2 kommenttia:

  1. Blogisi on Tylsä isolla T:llä. Anteeksi suorasukaisuuteni, mutta valitettavasti tämä on totta. Myös tämä ulkoasu on mielestäni hieman outo ja on hankala lukea tekstejäsi, kun osa sanoista on ISOLLA fontilla ja sen lisäks eri värisiä kuin muu teksti, sekä fontti on usein erilainen.

    VastaaPoista
  2. Toki saa sanoa mielipiteensä, ja tiedän ettet ole yksin mielipiteesi kanssa. En itsekään ole tähän blogiin tyytyväinen, en sisältöön, en ulkonäköön enkä kuviin. No, mutta kunhan on joku sivu, johon voin ajatuksiani kirjotella niin oikeestaan ihan sama mitä mieltä muut on. Eipä tarvitse lukea, ellei pidä.

    VastaaPoista