maanantai 23. maaliskuuta 2009

MÄ OON NIIN LEIJJJA!!!!!!!!!!!!!!!

"Hei

Olen tarkastanut ja sinun kohdaltasi oikein mukavin tuloksin! Sain kasaan peräti 53 pistettä!! Yleensä se riittää laudaturiin, mutta tänä vuonna oli todella halpot kirjoitukset eli pisterajat tulee nousemaan erityisesti juuri laudaturin kohdalla. Eli jos yksikin piste lähtee tai pisterajat nousee kohtuuttomasti niin sitten E, mutta LOISTAVA tulos joka tapauksessa!

Onnittelut!

HELI"

<33333333333333333333 style="font-family:verdana;">Melkein purskahdin itkuun kun luin ton. Matikka olikin se ainoo aine, millä oli oikeesti väliä, että mitä saan. Ja olikin E tavotteena, mutta se oli joskus ajat sitten eli abivuoden alussa. Nyt abivuoden aikana jotenkin karisi koko matikkajuttu, tuntu etten oo osannu yhtään mitään ja oli toivotonta lukee kirjotuksiin. (luin siis edellisenä iltana kertausta-osioita parista vanhasta kirjasta, laskin 0 tehtävää 8D) Mutta OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH OON NIIN ILONEN ETTÄ VAU.

santsa sanoo:

Oon varmaan nyt ilosempi kun mitä oon hääpäivänäni :D

huppari: H&M
paita: Lindex (lastenosasto)
hame: GinaTricot


ps. Eiliseltä tuo kuva. Oikein mallikuva huonosta kuvasta. Peilikuva, tärähtäneen sumee, taustavalo, jalat loppuu kesken, yms. Mutta syytän kaikesta itseäni, otin kuvaa kameralla itselaukasimella ja kamera tipahti lattialle (se on liian laiha kamera pysyyn pystyssä) ja sehän sitten meni rikki.

8 kommenttia:

  1. Aa hianoa! Toivon että itse pääsisin edes läpi

    VastaaPoista
  2. siis eikö tän sun blogin pitänyt olla vaateblogi? et kyllä paljoo vaatteitas esittele. tai jos esittelet niin tosi huonoja kuvia.

    VastaaPoista
  3. Maano: No etköhän pääse, ei se niin vaikea ollut etteikö siitä läpi pääsisi! :>

    Anonyymi: Juu piti olla, mutta sitten yllätinkin itseni ja aloin kirjoittaa myös ihan muista asioista. Tosin nyt lähiaikoina kuvien huonous ja vaatteiden esittelemättömyys johtuu siitä että onnistuin rikkomaan kamerani ja nyt ainoa käytössä oleva kamera on kännykässä :s Ja toisaalta, en oo varmaks missään määritelly että tää ois just vaateblogi. Kunhan on blogi, jossa voin halutessani esitellä vaatteitani :>

    VastaaPoista
  4. Kiva uusi blogipohja :)

    VastaaPoista
  5. Yläpalkin uusi kuva ei kyllä toimi, ehkä jotain vähän uudempaa materiaalia siihen ? :)

    VastaaPoista
  6. Ei toimi eli ei sovi blogiin vai että ei näy? Oon ihan tumpelo ja testailen vasta et miten tää koko blogspot-juttu toimii nii mielelläni otan kaikki vinkit ja muut vastaan.

    VastaaPoista
  7. Eli ei toimi kuvana, eli kaipaisi jotain tuoreempaa. Ja ulkoasua ajatellen ehkä hieman pienempi (= matalampi) kuva olisi mielekkäämpi, näkyisi uudet päivitykset heti sivulle tullessa. :)

    VastaaPoista
  8. Kiitos vinkistä :> Pitää metsästää joku sopivampi kuva jostain.

    VastaaPoista