torstai 5. maaliskuuta 2009

I wish that I could stop this wishing

Okei, pakko oli vielä jatkaa kun juttua riittää 8D Jäi tuo naamapöllöilykuvakin laittamatta edelliseen, niin tähän sit ehkä. Tosin mun mittasuhteet näyttää tosi oudoilta. Isot jalat, pienet tissit, pieni pää :o No mut älkää hämääntykö, en oikeesti ehk oo noin epäluonnollinen :D Kaulakorusta vielä myös tarkempi kuva, kun tuo koru on vaan niin upea. Info: jos joku ei tienny, niin oon ihan rakastunu kaikkiin muinais-Egypti-juttuihin ja ankh-risti on just hieno ikuisen elämän symboli. Joku päivä meen vielä Egyptiin paikan päälle ja kuulen kaikki hienot historiajutut joltain oppaalta ja nään ne paikat ja rakennelmat ja muut ihan oikeesti.

paita/tunika: Esprit
farkut: H&M


ankh-risti: synttärilahja ystävältä :>

Kuvasin tänään oman datauspaikkani, ja haluaisin myös nähdä, missä muut dataavat, joten tämäpä voisi olla HAASTE! Eli kerron, mitä kaikkea tietokoneeni ympäristössä on ja laitan kuvan koko kaaoksesta.

Tietokonepöydältäni siis löytyy:
- karkkikääreitä
- seinäkello
- kamerakotelo
- muistitikku
- pillerirasia
(siitä ehdottomasti parempaa kuvaa myöhemmin!)
- avaimet
- kyniä
- kukkaro
- iPod shuffle kuulokkeineen
- Täydelliset naiset -dvd
- huulirasva
- kännykkä
- kalenteri


HUOM! tietokoneen päällä makoilee pehmokatti, joka stalkkaa mun datausta :D Ja taustakuvana tietokoneessa on tällä hetkellä Imperial Ice Stars -ryhmän viimeisimmän jääbaletin, Cinderella on ice:n, rakkauskohtauksen kuva (,joka löytyy täältä).

Mitä teidän tietokoneen läheisyydestä löytyy? Ja mikä kuva on taustakuvana? Ottakaapa haaste vastaan ja paljastakaa oma datauspaikkanne muille!

8 kommenttia:

  1. älä linkkaa mua, pysyn mielummin nimellä vaan kirjotuksissa ;--) pysyn salassa. heh.

    VastaaPoista
  2. En seissy kauaa :DD
    Olin siinä keskellä ottamassa sitä raidekuvaa ja mietin että "tähänhän vois laittaa sellasen jännän kuvatekstin missä kerron kuinka monta kertaa pienempänä tässä seistessäni (eli just siinä kohdalla kävellessäni) noi kellot alko soimaan ja pelästyin ihan sikana. Arvaa vaan kävikö nyt heti sillai :D

    Mä teen tän haasteen sit mikä tässä on...tää tietokone nii vaik huomenna :P

    VastaaPoista
  3. Ei sulla kyllä ole oikeastikaan isoja tissejä, sori nyt vaan.

    VastaaPoista
  4. Okei, no en nyt ehkä loukkaannu edellisestä kommentista, joten anteeksipyyntö oli aika hauska :D
    Pohdiskelin tässä vain, että minkähän pohjalta edellinen päätelmä oli tehty? blogikuvien, galleriakuvien, irl? Mietiskelin myös, että kuka kommentin allekirjoittaa, että kuinkas hyvin tietää?

    VastaaPoista
  5. ^ same, turhaan pohdit et pienelt näyttä. ei ne oo isot luonnossakaan.........

    VastaaPoista