keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Asu keksitty!

Yksi asia vähemmän mietittävänä. Tosin en vielä täällä paljasta mikä aion olla, mutta laitan kuvan, jossa näkyy kaikki asun osat. En kyllä usko, että kukaan siitä keksii mikä olen, koska en ole kukaan julkkis tai sankari tai mikään sellainen. Voin sen verran sanoo, että oon joka jätkän painajainen :D


Toi musta pitkulainen on siis pitkä hame.

tiistai 27. lokakuuta 2009

voi ei.

Pelkään, että perjantain halloween-juhlista tulee ihan fiasko. Yks järjestäjistäkin ilmotti, ettei saavukaan paikalle. Pitää myös siivota koko kämppä ja koristella ja leipoo. Enkä tiedä vieläkään mitä puen päälleni.

Mun piti olla sihteerikkö, mutta sekin idea meni sit kun rillit meni rikki. En pysty oleen sihteeri ilman laseja, koska niistä se fiilis lähtee. Tarvisin hirveesti ideoita, vaikka itellä mielessä toki merirosvo ja Kleopatra, kun ne sais aika helposti tehtyä. Tosin ne ois aika tylsät kun merirosvo on niin yleinen ja Kleopatra oon jo kerran ollut.

Kellään hyviä ideoita?

maanantai 5. lokakuuta 2009

halloween?

Neljän viikon päästä on pileet jo ohi. Päätettiin parin luokkakaverin kanssa, että pidetään luokan kesken halloween-naamiaisbileet. Paikka on vielä auki, mutta aika on päätetty että pidetään jo 30.päivä perjantaina, koska mulla on töitä 31.päivä. Muuten ootan innolla ja kivaa jee, mutta yks ongelma vielä on.

Miksikäs sitä pukeutuisi?

Haluaisin olla joku vähän erilainen, harvinainen, upee, rändom, hauska, ihana ja muuten vaan paras. Onko ideoita kenelläkään? Itselläni on pää ihan tyhjä :s