tiistai 27. lokakuuta 2009

voi ei.

Pelkään, että perjantain halloween-juhlista tulee ihan fiasko. Yks järjestäjistäkin ilmotti, ettei saavukaan paikalle. Pitää myös siivota koko kämppä ja koristella ja leipoo. Enkä tiedä vieläkään mitä puen päälleni.

Mun piti olla sihteerikkö, mutta sekin idea meni sit kun rillit meni rikki. En pysty oleen sihteeri ilman laseja, koska niistä se fiilis lähtee. Tarvisin hirveesti ideoita, vaikka itellä mielessä toki merirosvo ja Kleopatra, kun ne sais aika helposti tehtyä. Tosin ne ois aika tylsät kun merirosvo on niin yleinen ja Kleopatra oon jo kerran ollut.

Kellään hyviä ideoita?

2 kommenttia:

  1. No sellaisia feikkisilmälaseja löytää melkein mistä vaan, ja eikö Tiimaristakin löydy niitä euron-parin lukulaseja?

    Jos sulla on jotain mustaa, voit vetää niitä päälle ja sit jollain kasvoväreillä tms värjätä nenänpään mustaksi ja tehdä vielä viikset, ja korvat jostakin niin olisit kissa? :D

    VastaaPoista
  2. Joo muuten hyvä toi silmälasijuttu jostain tiimarista, mut mulle sopii _niin_ harvat lasit ettei toivookaan et tiimarin mitkään peruslasit näyttäis hyvältä. Ja sihteerikön pitäs näyttää suunnilleen hyvältä :D
    Haha, aivan, toi kissa ois kyl aika helppo, mut just eilen illalla keksin ihan sikke hyvän et mikä haluun olla. Voisin ehkä kertoo tänne kyl jo etukäteen ainakin asun eri osat ja sitten vasta jälkikäteen julkasta kuvan.

    VastaaPoista