keskiviikko 15. syyskuuta 2010

"I found myself in Wonderland" Avril Lavigne - Alice


Vähän kävi pahasti pesäpalloa pelatessa, kun kaaduin komealla ilmalentosyöksyllä. Polvissa on myös ihan lahjakkaat ruhjeet ja mustelmat, mutta niitä en jaksanut kuvata. Pari päivää on siis elämä vähän varovaisempaa, nukkuminen etenkin on hankalaa. Eiköhän sekin jo viikonloppuna suju kun pääsee taas kullan viereen öiksi :>



Tänään mietin Halloween-asua. Tänä vuonna saan juhlia koko sen viikonlopun kun luvassa on sekä kavereiden että luokan järkkäämät bailut. Yhden asuidean keksin tänään kun sovittelin huiveistani asuja ihan muuten vaan. En tiedä kuinka tunnistettava tuo asu on, joten arvauksia otetaan vastaan. Pitää vielä kehitellä muutenkin, että saisin huivin laskeutumaan nätimmin ja muutenkin korut ja muut. Hiukset vaan sopisi hyvin tähän hahmoon, kun ei tarvitse kiharoita tai uutta väriä.



Olisiko tästä mihinkään? Vai pitääkö unohtaa ja koittaa keksiä uusi asu?

torstai 9. syyskuuta 2010

All Stars

Sisko soitti yks päivä ja kertoi olevansa kenkäkaupassa, jossa on paljon kenkiä 39€ Sanoi, että löysi myös punaiset nahkaiset Converset siihen hintaan, mutta ne on sille vähän liian isot. Ne on jotain aidsin vastaista kampanjaakin.

Niinpä mun Converse-varastossa on jo kolme paria.


Sarjassa on siis keltaiset, puna-valkoraidalliset ja nämä uudet nahkaiset punaiset.

Noista vanhoista raidallisista pitää vielä laittaa sisuskangaskuva, kun mun mielestä se on vaan niin hurmaava kangas.