keskiviikko 15. syyskuuta 2010

"I found myself in Wonderland" Avril Lavigne - Alice


Vähän kävi pahasti pesäpalloa pelatessa, kun kaaduin komealla ilmalentosyöksyllä. Polvissa on myös ihan lahjakkaat ruhjeet ja mustelmat, mutta niitä en jaksanut kuvata. Pari päivää on siis elämä vähän varovaisempaa, nukkuminen etenkin on hankalaa. Eiköhän sekin jo viikonloppuna suju kun pääsee taas kullan viereen öiksi :>



Tänään mietin Halloween-asua. Tänä vuonna saan juhlia koko sen viikonlopun kun luvassa on sekä kavereiden että luokan järkkäämät bailut. Yhden asuidean keksin tänään kun sovittelin huiveistani asuja ihan muuten vaan. En tiedä kuinka tunnistettava tuo asu on, joten arvauksia otetaan vastaan. Pitää vielä kehitellä muutenkin, että saisin huivin laskeutumaan nätimmin ja muutenkin korut ja muut. Hiukset vaan sopisi hyvin tähän hahmoon, kun ei tarvitse kiharoita tai uutta väriä.



Olisiko tästä mihinkään? Vai pitääkö unohtaa ja koittaa keksiä uusi asu?

5 kommenttia:

  1. ihana asu! tuli mieleen helinä-keiju :)

    VastaaPoista
  2. helinä-keiju. mut toi huivi on typerä. "helma" on lyhyt eikä varmasti kovin ideaali kun miettii esim istumista/tanssimista.

    esim. kangaskaupasta sais vähän paremmat mekkoa-aineet.

    VastaaPoista
  3. Oookei, toinen sanoo et ihana ja toinen et typerä. Totta on, että helma on lyhyt ja voi aiheuttaa ikäviä tilanteita, mutta senhän kuuluukin olla lyhyt, kun on kyse Helinästä.

    Oon blogissani yrittänyt välttää aihetta "itse tekeminen", koska oon elämässäni tehny tasan yhden vapaaehtoisen hameen koulussa kasiluokalla, eikä siitä tullut kovinkaan kummoinen. Eli mulla ei oo ompelukonetta, enkä osaa tehdä vaatteita, en sitten mitenkään. Suuri saavutus on jo, kun saa haalareihin tai partiopaitaan ommeltua merkkejä. Siksi pitää ostaa valmis asu tai kehitellä siitä mitä jo on ja halvemmaksi tulee kehittelyt. :>

    VastaaPoista
  4. mistä noita tekoneniä voi ostaa? tarvisin omaan halloween-asuun!!

    VastaaPoista
  5. Hmm tekonenistä en oikein tiedä, omani on tullut syntymäkauppana joten eipä sen jälkeen ole tarvinnut miettiä feikkejä.

    VastaaPoista