torstai 25. kesäkuuta 2009

Myöhemmin lisää Jyväskylää ja Kuopioo ja kesää muutenkin

Kaksi kuvaa kameralta!

mekko ja paita: H&M

tässä tämä karvasalama, jota olin hoitamassa.

Lisää kuvia ja juttuja luvassa vasta yli viikon päästä, koska ylihuomenna aamulla on lähtö kohti Rovaniemen lähellä sijaitsevaa Molkoköngästä. Lippukunnan kesäleiriä vietetään siis siellä, saa nähdä kuinka hyvin selvitään hengissä. Vielä on paljon tehtävää ennen leiriä: pakkaamiset, iltaohjelmien suunnittelu, hartauksien suunnittelu, ea-laukun tarkistus, laulumonisteet - ja mitähän kaikkea muuta! No, ehkä nyt on parempi mennä nukkumaan, että huomisen jaksaa touhuta.

Ihanaa loppukesäkuuta kaikille, nauttikaa auringosta ja pitäkää kädet ristissä mun Lapin reissua ajatellen :>

perjantai 19. kesäkuuta 2009

Jussijussijussi!

Upeaa juhannusta kaikille!

Itse vietän jussia Jyväskylässä siskon kämpällä kaverin kanssa. Ollaan kissavahteina, mutta toki illalla suunnataan Kharma-baariin. Vähän ollaan aloteltukin jo, sekotettu itse keksittyjä hedelmäisiä drinksuja ja testattu päärynälonkeroo ja Smirnoff Icea. Kuunnellaan Nopsajalkaa tässä. Reggae sopii kesään, tulee tosi hyvä kesäfiilis.

(niin ja anteeksi, kun en ole päivittänyt aikoihin. haluan että seuraavassa päivityksessä on jo uudella kameralla otettuja kuvia. esittelen silloin myös upean uuden laukkuni. nyt on jo olemassa uusi läppäri, joten olkaa kärsivällisiä, enköhän mä lähiaikoina saa aikaseks päivitystä!)

Nyt oon siis Jyväskylässä, tiistaina meen Kuopioon ja sitten ens viikon lauantaina lähden Lappiin partioleirille. Kotimaanmatkailu ilmeisesti kuuluu mun kesään.

Vielä kerran ihanaa jussia!

perjantai 5. kesäkuuta 2009

you better get this party started

tuore ylioppilas

Nyt on juhlahulinoista selvitty, ja kesä on päässyt alkamaan, joten on aika kertoa lakkiaispäivästä.

Koulun juhlatilaisuus oli sinänsä erikoinen, että heti juhlan alussa - Suvivirren jälkeen - koko juhlakansa vietti hiljaisen hetken. Koulumme vanha rehtori oli kuollut lähipäivinä, joten juhlassa kunnioitettiin hänen muistoa. Muuten juhla meni perinteisesti: katsaus menneeseen vuoteen, kakkosten musiikkiesitys, ryhmänohjaajan puhe, stipendien jako... Niin ja NLP Practioner -tutkintotodistusten jako, jossa haettiinkin vain ruusut. NLP-todistus kun olikin sitten yo-todistuksen välissä. Yo-todistuksen saadessani yllätyin aika tavalla, kun rehtori ilmoitti, että mulle on myönnetty NLP-stipendi. Saan sitten jonkun NLP-lehden tai jotain. Gaudeamus igiturin ja ylioppilaan puheen jälkeen meiän musiikin ryhmä esitti vielä Lähdetään tänään, joka meni omasta mielestäni tosi hyvin. Meininkiä ainakin oli tarpeeks ja energiaa niin paljon, että kailotin lopun Hämäläisten laulunkin melko kovaan ääneen.

Kotona partyt alkoi yhdeltä ja kesti aina sinne yheksään saakka. Ihmisiä kävi _paljon_ eli 114 vierasta, mikäli laskin oikein nimmarit vieraskirjasta. Tarjottavat oli hyviä, vaikkakin syöminen meinasi välillä unohtua. Kakkuina oli suussasulavia mango- ja vadelmajuustokakkuja; tilattiin ne partiotutulta. Juomana paahtavan kesäpäivän pelastus oli sima, namnam!

herkkukakku

Meillä kävi siis paljon vieraita, mutta ehdottomasti ihanimpia oli pienet vieraat. Teatteriohjaajan lapset (joita oon ollut hoitamassakin) ensiks onnitteli, jonka jälkeen tyttö niiasi ja poika kumarsi. Sitten kun oltiin halattu, niin tää pieni poika uskalsi vielä antaa pusunkin poskelle. Voi miten herttaista! Äitin ja isin kummityttö oli myös todella suloinen. Heti kun se perhe saapu pihaan, tyttö juoksi suoraan mun syliin ja halasi kovaa. Oli kuulemma koko viikon katsellut kutsua ja kysellyt, milloin pääsee juhliin.


Lahjapöytä täyttyi mukavasti, mutta - niin kuin olin toivonut - kirjekuoria sain runsaasti. Äiti oli vihjannut monille, että haluaisin ostaa läppärin itselleni, ja onneksi ihmiset olivat äitiä kuunnelleet. Sain kolme mariskoolia (kaikki sinisävyisiä!) ja muutenkin astioita tuli jonkin verran. Siskoilta sain ihanan vihreän paistinpannun ja pikkuisen kattilan. Kirjoja sain jonkin verran - ei muuta kuin luku-urakka käyntiin! Kirjekuorilahjoissa oli muutakin kuin rahaa, sain kirjalahjakortteja ja lahjakortit Stockmannille ja Marimekkoon. Aika hauska juttu, että meidän perhe antoi mun parhaalle ystävälle lahjaksi Marimekon kirahvijuttuja ja sain heidän perheeltä tuon Marimekon lahjakortin. Ainiin, sitten vielä se, mitä sain äitiltä ja iskältä. Ikioma Canon EOS 450D <3>

Mikäs tässä ylioppilaana ollessa!
mekko: YourFace
huivi: ystävän Italiantuliainen
kengät: Kenkäexpertti