torstai 25. kesäkuuta 2009

Myöhemmin lisää Jyväskylää ja Kuopioo ja kesää muutenkin

Kaksi kuvaa kameralta!

mekko ja paita: H&M

tässä tämä karvasalama, jota olin hoitamassa.

Lisää kuvia ja juttuja luvassa vasta yli viikon päästä, koska ylihuomenna aamulla on lähtö kohti Rovaniemen lähellä sijaitsevaa Molkoköngästä. Lippukunnan kesäleiriä vietetään siis siellä, saa nähdä kuinka hyvin selvitään hengissä. Vielä on paljon tehtävää ennen leiriä: pakkaamiset, iltaohjelmien suunnittelu, hartauksien suunnittelu, ea-laukun tarkistus, laulumonisteet - ja mitähän kaikkea muuta! No, ehkä nyt on parempi mennä nukkumaan, että huomisen jaksaa touhuta.

Ihanaa loppukesäkuuta kaikille, nauttikaa auringosta ja pitäkää kädet ristissä mun Lapin reissua ajatellen :>

3 kommenttia:

  1. katsis opetella noita sun ihkupihkuaawloveloveihq kameran asetuksia, että kuvista sais jotain selvää koska toi ei paljon poikkea edellisistä. eipä paljo vaikuta JÄRJESTELMÄKAMERALLA otetulla, huoh! tenut ostaa vaan kun on ihkuu, tai siis isi ostaa!!!

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo mekko:) Hyvää loppukesäkuuta sinnekin! Ja toivotaan hyvää reissulle!

    VastaaPoista
  3. Myönnän, etten vielä ole perehtynyt kameraani ja sen asetuksiin kovinkaan paljoa, joten kuvat ovat tietenkin sen mukaisia. Muistutan myös vanhasta sanonnasta että kukapa olisi seppä syntyessään, eli koitan kovasti opetella kuvaamaan. Uskon, että harjoittelemalla senkin voi oppia :> ps. katsis opetella kirjoittamaan, eipä paljo vaikuta IHMISEN kirjottamalla, huoh!

    Kiitos kehuista, tykkään mekostani itsekin. (tosin pitää muistaa aina välillä nostaa, ettei valahda!) Ja kiitos kauniista ajatuksista :> Tässä juuri yritän pakkailla tavaroitani.

    VastaaPoista