perjantai 22. toukokuuta 2009

baby don't hurt me, don't hurt me no more.

Kiireitä riittää, ja silti eksyin taas koneelle. Niin, matikasta siis pamahti se L ja pisteellä nousi vielä siitä, mitä opettaja oli pisteyttäny. Tarkoittaa sitä, että sain täydet pisteet kaikista 9 tehtävästä, jotka tein. Muuten arvosanoja tuli äikästä M, enkusta C ja sit syksyllä kirjotetuista uskonnosta C ja ruotsista C. Oon ihan tyytyväinen, kun kyllä lakin päähän saa (jos muistaa käydä ostamassa!) Kotona pitäis siivota - ensin tietenkin oma huone ja sitten loputkin talosta. Tuulihattujakin pitäis muistaa leipoa. Enää viikko aikaa hoitaa kaikki, taitaa tulla pieni kiire! Tiktakin Lähdetään tänäänkin pitäis opetella ulkoa, kun mun mielestä se on sellainen biisi, ettei sitä saa laulaa sanoista. Esitetään se siis musaryhmän kanssa kevätjuhlan lopuksi.

Apua, nyt katos kaikki ajatukset päästä, enkä enää muista mitä piti kirjottaa. No laitan vaikka yhden päivän asun kuvan, ja kirjotan myöhemmin siitä, mistä piti, jos muistan joskus.

toppi: H&M
paita: H&M
hame: GinaTricot
leggingsit: Vapaa Valinta

maanantai 11. toukokuuta 2009

Ja elämä on helppoo?

Vasempaan silmäluomeen on ilmestynyt joku kipeä patti (näärännäppy kai, mikä se edes on?), enkä sen takia ole käyttänyt meikkiä kahteen päivään. (lupaava tekstin aloitus -.-') Meikin käyttämättömyys ei sinänsä haittaa, mutta kun meikkaamisen tilalle on tullut 4-6 kertaa päivässä laitettavat silmätipat, ei tunnu kovin hehkeältä. Tietenkin tein valinnan että vain neljä kertaa päivässä riittää mun silmään. Tää silmäpatti nyt tuli ekana mieleen, ja mitään kummoisempia ajattelematta sen sitten kirjoitin. Ei ehkä olisi kannattanut.

Otsahiukseni on kasvaneet ylipitkiksi, mutta en uskalla itse leikellä nyt kun kampaaja kuitenkin on parin viikon päästä. Ainiin, juhlamekkokin on löytynyt! Väriä en kerro, mutta simppeli perusmalli, ei mitään rönsyileviä rimpsuhelmoja tai sateenkaaren väriskaaloja. En vielä tiedä, uskallanko perjantaina käydä kysymässä tuloksia, vai odotanko maanantaihin. Perjantai on yleensä parempi päivä niin ehkä pitää käydä jo silloin, maanantaina on muutenkin huono fiilis. Anteeks, nyt on tullut todella sekavaa tekstiä.

Nyt muistin, mistä piti kirjoittaa! Posti yllätti tänään ja toi paketin mulle. Olisihan se pitänyt muistaa, että tein torstaina tilauksen, mutta jotenkin unohdin viikonlopun tuoksinassa.


Kuva amazonista


Tilasin boksit discshopista, ja hintaa noille kolmelle dvd-boksille tuli yhteensä 49,80€ eli mun mielestä naurettavan vähän. Nyt on sitten jotain tekemistä, jos meinaa olla tylsyyspäivä. Vaikkakin tällä viikolla on kaks työpäivää ja muuten on paljon menoja. Leivottiin juuri tänään tuulihattuja testiksi, että oliskohan hyvää tarjoiltavaa juhliin. Huomenna sitten iso satsi, kun aika hyvältä idea tuntui.

Eipä muuta tänään.

torstai 7. toukokuuta 2009

Apulanta - Maanantai

Vietin maanantaina elokuvista ja telkkarisarjoista tutun eropäivän. Päivä kului Tampereella shoppaillen, kotiin tultuani söin suklaata ja illan kruunasi jäätelö telkkaria katsellessa. Hauskinta on, että mihinkään edellisistä ero ei kuitenkaan ollut syy, sillä päätin jo viikonloppuna, että lähden maanantaina Tampereelle. Suklaan söin huomattuani että pääsiäiseltä oli vielä suklaamuna jäljellä, ja äiti ja isi oli laittanut jäätelöannoksen lautaselle illan lätkämatsia varten. Alla ekana shoppailuasu ja sen jälkeen sovituksia/ostoksia.

takki: Sokos
huppari, toppi ja farkut: H&M
huivi: GinaTricot



Tätä asua en ostanut ja nyt harmittaa. (H&Mn sovituskoppi)


Housut 14,95 € H&M

Paita 24,95€ Lindex

Toppi ja hame, molemmat 4,90€ GinaTricot

Pahoittelen mutrunaamoja kuvissa, mutta jostain syystä fiilis ei ollut ihan katossa. Päivää kyllä piristi treffaaminen pikkuserkun kanssa, kun ei oltu nähty pitkään aikaan. Ennen pikkuserkun koulusta pääsyä, odotin häntä leikkikentällä Tampereen hienoimman paikan vieressä. Tulipa napsastua siitäkin pari kuvaa, joten yksi päätyy tännekin. Tosin rakennus on tuhatkertaisesti hienompi sisältä, mutta ulkoakin ihana.

Tampereen tuomiokirkko
(kuvasta näkee myös että sää ei ollut
kaunein mahdollinen, no sehän sopi mun mielialaan)