maanantai 11. toukokuuta 2009

Ja elämä on helppoo?

Vasempaan silmäluomeen on ilmestynyt joku kipeä patti (näärännäppy kai, mikä se edes on?), enkä sen takia ole käyttänyt meikkiä kahteen päivään. (lupaava tekstin aloitus -.-') Meikin käyttämättömyys ei sinänsä haittaa, mutta kun meikkaamisen tilalle on tullut 4-6 kertaa päivässä laitettavat silmätipat, ei tunnu kovin hehkeältä. Tietenkin tein valinnan että vain neljä kertaa päivässä riittää mun silmään. Tää silmäpatti nyt tuli ekana mieleen, ja mitään kummoisempia ajattelematta sen sitten kirjoitin. Ei ehkä olisi kannattanut.

Otsahiukseni on kasvaneet ylipitkiksi, mutta en uskalla itse leikellä nyt kun kampaaja kuitenkin on parin viikon päästä. Ainiin, juhlamekkokin on löytynyt! Väriä en kerro, mutta simppeli perusmalli, ei mitään rönsyileviä rimpsuhelmoja tai sateenkaaren väriskaaloja. En vielä tiedä, uskallanko perjantaina käydä kysymässä tuloksia, vai odotanko maanantaihin. Perjantai on yleensä parempi päivä niin ehkä pitää käydä jo silloin, maanantaina on muutenkin huono fiilis. Anteeks, nyt on tullut todella sekavaa tekstiä.

Nyt muistin, mistä piti kirjoittaa! Posti yllätti tänään ja toi paketin mulle. Olisihan se pitänyt muistaa, että tein torstaina tilauksen, mutta jotenkin unohdin viikonlopun tuoksinassa.


Kuva amazonista


Tilasin boksit discshopista, ja hintaa noille kolmelle dvd-boksille tuli yhteensä 49,80€ eli mun mielestä naurettavan vähän. Nyt on sitten jotain tekemistä, jos meinaa olla tylsyyspäivä. Vaikkakin tällä viikolla on kaks työpäivää ja muuten on paljon menoja. Leivottiin juuri tänään tuulihattuja testiksi, että oliskohan hyvää tarjoiltavaa juhliin. Huomenna sitten iso satsi, kun aika hyvältä idea tuntui.

Eipä muuta tänään.

2 kommenttia:

  1. Kiinnostaisi tietää, että seuraatko muita blogeja? Jos seuraat, niin minkä nimisiä?

    VastaaPoista
  2. Seuraan muita blogeja joo, mutta en hirveän ahkeraan, koska olen liian laiska lukemaan montaa blogia.
    Lukemiini blogeihin kuuluu:
    - Bubbly life.
    - Curious bonbons
    - Linas Wardrobe
    - Wednesday Remedy
    - Weird and Wasteful

    Joskus satunnaisesti luen muitakin, mutta nuo nyt löytyvät listasta.

    VastaaPoista