torstai 7. toukokuuta 2009

Apulanta - Maanantai

Vietin maanantaina elokuvista ja telkkarisarjoista tutun eropäivän. Päivä kului Tampereella shoppaillen, kotiin tultuani söin suklaata ja illan kruunasi jäätelö telkkaria katsellessa. Hauskinta on, että mihinkään edellisistä ero ei kuitenkaan ollut syy, sillä päätin jo viikonloppuna, että lähden maanantaina Tampereelle. Suklaan söin huomattuani että pääsiäiseltä oli vielä suklaamuna jäljellä, ja äiti ja isi oli laittanut jäätelöannoksen lautaselle illan lätkämatsia varten. Alla ekana shoppailuasu ja sen jälkeen sovituksia/ostoksia.

takki: Sokos
huppari, toppi ja farkut: H&M
huivi: GinaTricot



Tätä asua en ostanut ja nyt harmittaa. (H&Mn sovituskoppi)


Housut 14,95 € H&M

Paita 24,95€ Lindex

Toppi ja hame, molemmat 4,90€ GinaTricot

Pahoittelen mutrunaamoja kuvissa, mutta jostain syystä fiilis ei ollut ihan katossa. Päivää kyllä piristi treffaaminen pikkuserkun kanssa, kun ei oltu nähty pitkään aikaan. Ennen pikkuserkun koulusta pääsyä, odotin häntä leikkikentällä Tampereen hienoimman paikan vieressä. Tulipa napsastua siitäkin pari kuvaa, joten yksi päätyy tännekin. Tosin rakennus on tuhatkertaisesti hienompi sisältä, mutta ulkoakin ihana.

Tampereen tuomiokirkko
(kuvasta näkee myös että sää ei ollut
kaunein mahdollinen, no sehän sopi mun mielialaan)

3 kommenttia:

  1. Ihana tuo punainen hame:)

    VastaaPoista
  2. toivon, ettet ostanut noita kamalia vihreitä housuja.

    VastaaPoista
  3. Kiitos :> Hame on kyllä kiva, tarpeeksi rento ja pirteä mun makuuni.

    Ikäväksesi voin todeta että ostin kuin ostinkin vihreät housut. Ne kun tuntuivat todella hyvältä päällä, eivätkä näytä ihan yhtä pahalta kuin kuvassa :D

    VastaaPoista