perjantai 22. toukokuuta 2009

baby don't hurt me, don't hurt me no more.

Kiireitä riittää, ja silti eksyin taas koneelle. Niin, matikasta siis pamahti se L ja pisteellä nousi vielä siitä, mitä opettaja oli pisteyttäny. Tarkoittaa sitä, että sain täydet pisteet kaikista 9 tehtävästä, jotka tein. Muuten arvosanoja tuli äikästä M, enkusta C ja sit syksyllä kirjotetuista uskonnosta C ja ruotsista C. Oon ihan tyytyväinen, kun kyllä lakin päähän saa (jos muistaa käydä ostamassa!) Kotona pitäis siivota - ensin tietenkin oma huone ja sitten loputkin talosta. Tuulihattujakin pitäis muistaa leipoa. Enää viikko aikaa hoitaa kaikki, taitaa tulla pieni kiire! Tiktakin Lähdetään tänäänkin pitäis opetella ulkoa, kun mun mielestä se on sellainen biisi, ettei sitä saa laulaa sanoista. Esitetään se siis musaryhmän kanssa kevätjuhlan lopuksi.

Apua, nyt katos kaikki ajatukset päästä, enkä enää muista mitä piti kirjottaa. No laitan vaikka yhden päivän asun kuvan, ja kirjotan myöhemmin siitä, mistä piti, jos muistan joskus.

toppi: H&M
paita: H&M
hame: GinaTricot
leggingsit: Vapaa Valinta

6 kommenttia:

  1. ihana asu!:) onnittelut! kirjotitko lyhyen vai pitkän matikan?

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon :> Kirjoitin lyhyen matikan (ja ärsyttää kun monet aattelee että no eihän se sit oo mikään saavutus, mutta samaa matikkaa se on, vähän vaan suppeampana kun pitkällä) Anteeks, nousee heti puolustuskarvat pystyyn kun joku kysyy että pitkä vai lyhyt :D Mutta ällä kun ällä!

    VastaaPoista
  3. en mä millään pahalla:) itte luen lyhyttä matikkaa ja tiiän ettei se mitään helppoa oo.

    VastaaPoista
  4. Okei, kiitti. Et tiedäkään kuinka paljon toi merkkaa mulle. Kun aina kaikki jotenkin olettaa et palikkamatikka on ihan piece of cake, nii ihana kuulla et joku tajuaa, ettei se L ihan tyhjästä tullu :>

    VastaaPoista
  5. Oi kiitos, mukava kuulla että joku tykkää :>

    VastaaPoista