lauantai 31. tammikuuta 2009

"I hope you hang yourself with your H&M scarf" t.katy perry

Tänään on taas ollut vähän turha päivä. Semmonen että ois voinu hypätä ylikin. Ois tietty pitäny laskee matikkaa ja siivota huonetta, mutta ne tuntuu niin mitättömiltä asioilta, ettei semmosilla jaksa vaivata päätä. Eilen vähän tutkiskelin yhtä kaappia ja tein sieltä yllättävän löydön. Löysin kaikki vanhojen kännyköitteni värikuoret! Tuli pieni nostalgiafiilis siinä 3210-kuoria tutkiskellessa.
kännykkähistoriani:
Nokia 3210
Nokia 3100
Nokia 5310
Nokia 5300


Vaatetus on vapaapäiviä viettäessä ollut melko perus ja rento. Vaikka Mean girlsissä sanotaan että "On wednesdays we wear pink" nii mun pinkki päivä olikin vasta torstaina. Oli jotenkin pinkki fiilis :D Laitoin päälleni siis pinkin hupparin, jonka sain siskolta (,joka oli ostanu sen jenkeistä, mutta olikin sitä mieltä ettei sopinut hänelle) ja kissapaidan (kissan alla lukee Purrrrr-fect<3). Housut ei kuvassa näy, mutta jalassa oli Cheap mondayn siniset (,liian isot) pillifarkut. Ostin ne joskus Jim&Jillin -90% alennuksista, joten hinta oli reippaasti alle kympin.
paita: Seppälä
huppari: Forever 21


Eilisen vaatetus oli taas värikäs - punasävyinen tunikamekko ja vihreet farkut. Kaulassa killui helmikoru, jonka sain Päiväkummusta, kun olin isosena varkkarileirillä. Se on muistaakseni tehty Nepalissa.
tunika: Gina Tricot
farkut: Esprit


Tänään mun päältä löytyy joku ikivanha, äitin kätköistä löytyny hauska ruutumekko (tosin ruudut on niin pieniä ettei näy kuvassa) ja sen parina vihree paita. Kaulassa killuu risti, jonka sain kaverin äidiltä. Tää äiti teki sen mulle, kun en ollu semmosella leirillä, jolla se oli opastamssa sellasten tekoo. Laitan rististä vaikka lähikuvankin niin näkyy paremmin. Olin tosi yllättyny ja tietty ilonen kun kaveri sano et "äiti teki sulle tämmösen!"
paita: 316
mekko: Marimekko


kimalteleekin kivasti, vaikkei kuvassa niin näy

Huomenna on talviriparin ryhmän valmistama jumalanpalvelus, joten oon sinne menossa. Oon luvannu lainata "pikkusiskolleni" Sweeney Toddin. Pikkusiskon ystävä on kadonnut niin se on aikalailla poissa tolaltaan. Lainaan pikkusiskolle myös keltaisen huivini, koska se tarvii keltasen huivin energiaa ja voimaa enemmän kun mä nyt. Toivotaan, että tää siskon ystävä löytyy pian jostain. Kauheeta, että 14-vuotias tyttö voi noin vaan kadota Suomessa :s

5 kommenttia:

  1. luuleksä olevas tyylikäs? hyi vittu mitä vaatteita!

    VastaaPoista
  2. Joillakin ihmisillä ei näköjään ole parempaa tekemistä kuin esittää eriäviä mielipiteitään epäasialliseen sävyyn. t. vakiolukija, joka ei ole vielä saanut aikaiseksi hankittua nimimerkkiä ;)

    VastaaPoista
  3. En luule olevani tyylikäs. Tiedän, että kaikki ei tän tyylisistä vaatteista tykkää, mutta enpä usein pukiessani kysy muilta mielipidettä. Ite toki tykkään omista vaatteistani. ps. jos et tykkää nii ei kannata katella 8)

    Hee nimenomaan, mikä on sinänsä aika mielenkiintosta että "hyi vittu mitä vaatteita, lol turha blogi" No daaaaa, onko pakko lukee?

    VastaaPoista
  4. voisit esim päivittää useammin.....

    VastaaPoista
  5. santsamoi!

    en tienny et pidät blogia, mut sit galleriakyyläsin sua ja sit tulin tänne. jee aika kivaa. sulla on kiva tollanen anonyymi vihamies ^_^ varo vaan, kohta alkaa tulla tappouhkauksia :<

    oikeesti ehkä kommentoin jtn asiallistakin, kun nyt kirjotin kommentin. mun mielestä sun vaatteet on ihan kivoja. aika samanlaisia kun mun. eikä tässä blogissakaan mtn vikaa oo (:

    en laita tähän nimee, mut tiiät kyllä mut ^_^ näkemiin!

    VastaaPoista