lauantai 24. tammikuuta 2009

Okei, tästä lähtee

Eli, tein tän blogin lähinnä siks, etten viitti galleriaan laittaa miljoonasti vaatekuviani. Toisin sanoen ajattelin luoda itelleni vaateblogin. Pahoittelen sitä, etten osaa kirjottaa asioita selkeästi tai hyvin mitään päiväjuttujani, mutta kuiskauskomeron idea ei ookaan hyvä kirjotusasia vaan jutut, jotka tulee mieleen esim vaatteista. Niin ja mun huone on aina sekasin, joten en jaksa pahotella sitä myöhemmin. Nyt kaikkien postauksieni sotkuhuonekuvien puolesta: ANTEEKSI.

Meillä oli keskiviikkona koulun hyväntekeväisyyskonsertti, ja tykkäsin asustani siellä, niin ajattelin laittaa sen nyt ekaksi kuvaksi. Kokeilin uutta hamettani valkoisen topin kanssa, ja päädyin lainaamaan siskon lyhyttä neuletakkia, koska se sopi juurikin kivasti toppiin ja hameeseen. Leggingseinä oli sammalenvihreät pystyraitaleggingsit, jotka sopivat (omasta mielestäni) täydellisesti hameen vihreisiin ruutuihin.

toppi: H&M
hame: Zara
paita: Seppälä (siskon neule)
leggingsit: Gina Tricot


Tänään olin orkesteriharkoissa melkein koko päivän soittelemassa Ainoni kanssa. Huomaa esim. siitä, että on sormenpäissä kovettumat. Soitetaan hiljasella viikolla Rutterin Requiem, ja tokihan sitä on pitäny harjotella jo syksystä asti 8) No mutta enivei, meillä on siinä sellanen suomalainen huippusellisti soolosellona! Aika jees imo se tyyppi. Nimi on Marko Ylönen ja soitan sen pulttikaverina. Koska tänään oli vaan orkesteria (ja okei, olin kaverilla myös kattomassa Nightmare before Christmasin), niin asuvalinta oli lämmin ja mukava. Puin lempineuleeni eli kullankeltaoranssihtavan isokaula-aukkoisen pitkän neuleen, ja sen pariksi valkkasin turkoosit housuni. Tykkään värikkäistä housuista, mutta valitettavasti komerosta löytyy vaan turkoosit ja vihreät. Pitää ehdottomasti hankkia lisää, kun löytyy alennuksista!


neule: Vero Moda
paita: H&M
housut: H&M


Huomiseks ei ole vielä suunnitelmia, pitäis varmaan ruveta lukeen kirjotuksiin. Enköhän jotain keksi. Ainiin, piti vielä spotata mun tän päiväseen kaulakoruun - se on mun tän hetken lempikaulakoru. Kuva on otettu samana päivänä kun ostin korun, eli 7.1.09 kun olin siskon kanssa katsomassa jääbalettia. Jääbaletti on jotain niin upeeta että vau, Imperial Ice Stars on hieno ryhmä. Voin joskus selittää luistelu-unelmastanikin tänne, jos jaksan/muistan, mutta nyt pitää harkita nukkumista.

<3

3 kommenttia:

  1. Hei kivaa, et aloitit pitää blogia :)

    VastaaPoista
  2. oikee sana ois leijonankeltainen, tolle paialle siis.

    VastaaPoista
  3. No niinpä onkin, mutta ei kirjottaessani tullut mieleen. Kullankeltaoranssihtava on myös ihan ok kuvailu :D

    VastaaPoista