keskiviikko 28. tammikuuta 2009

"Maailma on asioita pullollaan" t.ultra bra

Koeviikko on alkanut, kaks koetta takana ja yks edessä. Eilen oli siis äikän tekstitaidon preli. Istuin salissa, alleviivasin tekstiä, tein suunnitelmia, söin eväitä, piirtelin paperille, kirjottelin laulun sanoja, kirjottelin muita tekstejä, kävin vessassa. Sitten huomasin että kello on yks, (siitä lähtien aloin laskee aikaa et kuin paljon jäljellä,) pitää ehkä ruveta kirjottaan jotain kolmesta vastaustekstistä. Niistä kaikista tuli yllättäen tosi huonoja, mutta jotenkin en osannu keskittyä niihin tai mihinkään. Ne piirrustuksetkin oli ihan friikkejä, ja opettaja varmaan lähettää mut johkin hoitoon niitten perusteella kun suunnitelmapaperitkin piti palauttaa 8) Pääsin lähteen sieltä salista viimesenä, noin varttia vaille kolme eli ois voinu jäädä vielä vartiks :D Niin, sit eilen oli sellotunti illalla ja siitäkin meni puolet ajasta kun opettajan kanssa haukuttiin musiikkiopiston yhtä opettajaa ja rehtoria :D No ei ihan, mutta noin kärjistettynä.

pöksyt: InterSport
pallopaita: Marimekko
huppari: Fruit of the Loom
huivi: Gina Tricot


Koska on kuuden tunnin kokeita, vaatetuksessa ratkaisee mukavuus, eikä ehkä tyylikkyys. Siitä syystä tänään oli jalassa kollaripöksyt, jotka muuten ei mun mielestä kouluasuun kuulu. Pallopaita sattu päälle siks että se on pitkä ja pitkähihanen, joten se on lämmin. Kaulaani halusin tänään laittaa keltasen huivin, koska siitä tulee mieleen "mun pikkusisko" eli yks ihana tyttö, joka käytti kyseistä huivia talviriparilla. (ja niillä oli tänään kokoontuminen, jonka missasin teatterin takia, nii siks oli kiva että oli se huivi tänään kaulassa.) Sitten vielä seurakunnan nuorten huppari päälle, niin lämmin lököasu on valmis!

"Nothing's gonna harm you, darling, not while I'm around"

Kattelin tänään Sweeney Toddin ja se oli taas upee. Johnny Depphän nyt on tietysti loistava, mutta nyt ihastuin Helena Bonham Carteriinkin. Löysin myös (omasta mielestäni) koko leffan tärkeimmän ja hienoimman replan: "Don't I know you, Mister?" Burtonin elokuvat on kyllä jotain niin käsittämätöntä että ei oo toista heppua, joka semmosia osais tehdä. Oon nyt nähnyt Tim Burtonilta Sweeney Toddin, Jalin ja suklaatehtaan (siinäkin muuten Helena Bonham Carter!), Apinoiden planeetan, Saksikäsi-Edwardin ja Nightmare before Christmasin ja kaikista oon tykänny hirmusesti. Tahtoo nähdä lisää! 2010 onkin luvassa Alice in Wonderland, joka jälleen yhdistää hienoja näyttelijöitä esim. Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Anne Hathaway. Varmasti tulossa hyvä leffa :>

Pohdiskelin tässä just joitain hetkiä/päiviä sitten kaverin kanssa, että mitähän abiristeilylle pukis. Kun ois yks mekko, mutta vähän vielä pohdin että onko se semmonen että kehtaa näyttäytyä siinä. Ostin sen ginasta kun siellä oli aletuotteet 4,90€ tai 9,90€ ja toi oli siis se halvempi. Mutta kun se on hirmu ihonmyötänen ja sit vielä kultanen niin en ihan vielä oo vakuuttunut että se pitäis risteilylle pukee. Se on pituudeltaan ehkä johonkin puoleen reiteen eli ihan ok sillee. (oho oon kirjottanu tätä postausta jo jotain pari tuntia, kun vähän ajatus katkeilee välillä) No laitan tähän siitä mekosta kuvan ja jatkan pohdintaa :D Onneks on vielä aikaa! :>

mekko: Gina Tricot

8 kommenttia:

  1. Hehe, vähän kivaa, että oot piirrellyt. Mä olin usein kans kirjoituksissa loppuun asti, varsinkin äikän :D Toi kultainen mekko on kyl nätti, laita vaan se :) t. omistan saman mekon pinkkinä ja tiedät kyllä kuka olen :DD

    VastaaPoista
  2. :E Kaikkea ne keksii... Aika turha blogi lolz :E *reps*

    Asdasdasdasdasd roflmao

    VastaaPoista
  3. litistääks toi su tissit vai luuleks vaa, ahasta kenties??

    VastaaPoista
  4. BTW, eipä taida olla sulla oikeuksia noihin kuviin, esim. Junon DVD-kanteen ;)?

    Asia on vakava!

    VastaaPoista
  5. - vinkki: omasta mielestä turhia blogeja ei kannata lukea!
    - toki litistää, ahasta kenties?
    - asia-sana itsessään on turha.
    - enpä jaksanut itse ottaa junon kannesta kuvaa, mutta ensi kerralla voin ottaa. ps. edelleen asia-sanan käyttö kertoo epäsivistyneestä kirjoittajasta.
    BTW anonyymiyden taakse on helppo piiloutua 8)

    VastaaPoista
  6. Nikinkin taakse on helppo piiloutua IMO (Snatsa tuskin on nimesi).

    Vinkki: Ranskalaisten viivojen käyttö kertoo nyypästä kirjoittajasta, joka ei osaa tehdä kunnollisia lauseita / osaa jaksoittaa tekstiä :)

    VastaaPoista
  7. Aivan, melkein unohdin: Kannattaisi hommata oma domain, antaisi blogista paremman kuvan ja näin blogista saisi myös käyttäjäystävällisemmän. Myös näkyvyys paranisi :)

    VastaaPoista