maanantai 23. maaliskuuta 2009

MÄ OON NIIN LEIJJJA!!!!!!!!!!!!!!!

"Hei

Olen tarkastanut ja sinun kohdaltasi oikein mukavin tuloksin! Sain kasaan peräti 53 pistettä!! Yleensä se riittää laudaturiin, mutta tänä vuonna oli todella halpot kirjoitukset eli pisterajat tulee nousemaan erityisesti juuri laudaturin kohdalla. Eli jos yksikin piste lähtee tai pisterajat nousee kohtuuttomasti niin sitten E, mutta LOISTAVA tulos joka tapauksessa!

Onnittelut!

HELI"

<33333333333333333333 style="font-family:verdana;">Melkein purskahdin itkuun kun luin ton. Matikka olikin se ainoo aine, millä oli oikeesti väliä, että mitä saan. Ja olikin E tavotteena, mutta se oli joskus ajat sitten eli abivuoden alussa. Nyt abivuoden aikana jotenkin karisi koko matikkajuttu, tuntu etten oo osannu yhtään mitään ja oli toivotonta lukee kirjotuksiin. (luin siis edellisenä iltana kertausta-osioita parista vanhasta kirjasta, laskin 0 tehtävää 8D) Mutta OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH OON NIIN ILONEN ETTÄ VAU.

santsa sanoo:

Oon varmaan nyt ilosempi kun mitä oon hääpäivänäni :D

huppari: H&M
paita: Lindex (lastenosasto)
hame: GinaTricot


ps. Eiliseltä tuo kuva. Oikein mallikuva huonosta kuvasta. Peilikuva, tärähtäneen sumee, taustavalo, jalat loppuu kesken, yms. Mutta syytän kaikesta itseäni, otin kuvaa kameralla itselaukasimella ja kamera tipahti lattialle (se on liian laiha kamera pysyyn pystyssä) ja sehän sitten meni rikki.

torstai 19. maaliskuuta 2009

Kuvapostaus!

Eilisen asu:
paita: Zara
farkut: Esprit
kenkät: Crocs/Partiokauppa(kelt.)/Sokos(vihr.)


sukkahousut: Sokos

Sitten vaikka korviksista kuva, tai oikeemmin korviksesta. Sain noi siskolta, kun se tuli jenkeistä. Siinä oli muitakin nuottikorviksia samassa paketissa. Ja sain edellisenä vuonna toiselta siskolta erilaisia nuottikorviksia Saksasta tuliaisena. Oonko jotenkin nuotti-ihminen vai mitä tää on? 8D

korvis: Claire's
paita: Marimekko


Sit vielä tänään olin ulkona, tein aika pitkän lenkin, kun oli niin kiva ilma. Okei mulle pitkä lenkki on monelle muulle aika lyhyt, mutta lupasin itelleni että joka arkipäivä lukulomalla liikun vähintään koulumatkani verran. Ja tänään kävin koululla (maol ja laskin tarkistukseen) eli siitä ois jo tullu mun liikuntatarve tälle päivälle, joten kun sen lisäks lähdin ihan muuten vaan kävelylle, nii se oli aika paljon.

huppari: H&M
en tiä oonko ikinä infonnut, mutta
lasit: MiuMiu/Tähtioptikko


Hyi en tykkää näistä kuvista, mutta hiukset näkyy ja talvinen ulkoiluilma välittyy. Koittakaa kattoo noita sillai, että blurraatte mun naaman silmillänne 8)

takki: Esprit
huivi: GinaTricot


Näistä kuvista nyt on näkynyt aika hyvin hiuksia, että vaaleutta on lisää ja punasta myös tyvessä taas!

Ettette vallan kyllästy mun naamaan, laitan nyt kuvan meiän ulko-oven viereisestä nimikyltistä. Mun mielestä se on aika kivakin. Se on puu, jossa lukee varressa meiän sukunimi ja lehdillä meiän etunimet ja jokasen nimen vieressä on yks lintu. Tosin kuvasin siitä vaan oman oksani.


Ihanaa, tänään tuli Oriflamenkin tilaus, mutta nyt en niitä kyllä tähän samaan postaukseen esittele! Joskus toiste sitten, kun oon testannu kaikkia ja voin arvioida, oliko kannattava ostos.

Huomenna tosiaan pitäs kirjottaa lyhyt matikka. Täällä sormet ristissä toivon helppoja tehtäviä ja jotain ihmevalaistumista itelle että osais kaiken. Saa nähdä miten käy.

ps. äikän pisteet 62 (lukiourani ehkä huonoin essee - 35 pistettä - just kirjotuksissa, hyvä minä!) ja enkun pisteet 211 (aineesta 85 eli varmaan lukiourani parhaat enkun aineen pisteet, oikesti hyvä minä!)

tiistai 17. maaliskuuta 2009

pöllöpäivitys

Oon ihan rakastunut nyt meiän näytelmään! Välillä oli fiilikset sen suhteen vähän down, mutta nyt kun on ollu musiikeista pari mainoskeikkaa ja muutenkin selkeytyny koko www.horna. nii oon innoissani. Näytelmä on siis mittatilaustyönä meiän ryhmälle tehty, ohjaaja kirjoitti sen ja monitoimimies (valo-/ääni-/musiikkimies) kirjotti ja sävelsi biisit. Mulla on oma soolobiisikin ja se menee jo aika hyvin. Eniten ehkä jännää se, että mulla (ja neljällä muulla tytöllä) on yks tanssiosuus näytelmän nimikkobiisissä ja mä kun en oo mikään liikuntaihminen, saati sitten ikinä tanssia harrastanut, niin jänskää aika paljonkin.

omenapuun kukoistusta Roomassa

Kirjotuksia oli viime viikolla äikkä ja enkku. Äikän opettajaa oon koittanu tavottaa tässä pari päivää, mutta se ei oo ikinä vastannu (ehkä sain niin huonon ettei se halua kertoo). Ja enkun tuloksia varmaan perjantaina kannattaa kysellä. En osaa sanoo yhtään että miten kumpikaan on menny, toivomuksena toistaseks päästä läpi :s Perjantaina haasteena ois matikka. En oo laskenut tarpeeksi, joten epävarmana oon kirjotuksiin menossa. Ja tänään kaveri muistutti että torstai-iltana ei paljoo lasketa ellei oo vara-MAOLia ja varalaskinta. eli APUA!

tältä näytin kun menin ideaparkin naisten iltaan
toppi: h&m


Torstaina olin kampaajalla, mutta en mitään erikoista näihin tällä kertaa laittanut. (kun on ollu kauan vaaleet pitkät hiukset ja yhtäkkiä värjää vaikka punavihreiks ja leikkaa lyhyiks nii sen jälkeen mikään muutos ei enää oikein tunnu.) No nyt olikin kyllä pieni muutos, kun ihan vaan vedettiin uus punanen, kun oli jo liian pitkä tyvikasvu. Nii ja toki lisättiin vaaleita raitoja sillai että nyt näkyy päällekin päin että on vaaleeta, kun ennen näky lähinnä vaan alta vähän. Kuvaa voin joskus laittaa, mikäli saan mitään onnistunutta otosta näistä.

Muutenkin kuvaukset hieman jäänyt vähemmälle, kun ei oo ollu tarpeeks edustava fiilis esiintyyn missään kuvassa. Myös kameran muisti on täys ja akkukin loppu. Siispä Rooma<3-kuvia tähän nyt.
turisti Vatikaanissa
paita&laukku: Marimekko
farkut: KappAh
lenkkarit: Adidas/Intersport


high five!
nahkatakki: Lindex
vyö: MicMac


Voisin tähän loppuun laittaan Marjon tyyliin vanhan kuvan itsestäni. Löysin kuvatiedostojen syövereistä omasta mielestäni ihanan keväisen kuvan, joka on viime keväänä otettu meiän kuistilla.

kollari: Benetton
t-paita: Puma
kengät: Vision street wear

torstai 5. maaliskuuta 2009

I wish that I could stop this wishing

Okei, pakko oli vielä jatkaa kun juttua riittää 8D Jäi tuo naamapöllöilykuvakin laittamatta edelliseen, niin tähän sit ehkä. Tosin mun mittasuhteet näyttää tosi oudoilta. Isot jalat, pienet tissit, pieni pää :o No mut älkää hämääntykö, en oikeesti ehk oo noin epäluonnollinen :D Kaulakorusta vielä myös tarkempi kuva, kun tuo koru on vaan niin upea. Info: jos joku ei tienny, niin oon ihan rakastunu kaikkiin muinais-Egypti-juttuihin ja ankh-risti on just hieno ikuisen elämän symboli. Joku päivä meen vielä Egyptiin paikan päälle ja kuulen kaikki hienot historiajutut joltain oppaalta ja nään ne paikat ja rakennelmat ja muut ihan oikeesti.

paita/tunika: Esprit
farkut: H&M


ankh-risti: synttärilahja ystävältä :>

Kuvasin tänään oman datauspaikkani, ja haluaisin myös nähdä, missä muut dataavat, joten tämäpä voisi olla HAASTE! Eli kerron, mitä kaikkea tietokoneeni ympäristössä on ja laitan kuvan koko kaaoksesta.

Tietokonepöydältäni siis löytyy:
- karkkikääreitä
- seinäkello
- kamerakotelo
- muistitikku
- pillerirasia
(siitä ehdottomasti parempaa kuvaa myöhemmin!)
- avaimet
- kyniä
- kukkaro
- iPod shuffle kuulokkeineen
- Täydelliset naiset -dvd
- huulirasva
- kännykkä
- kalenteri


HUOM! tietokoneen päällä makoilee pehmokatti, joka stalkkaa mun datausta :D Ja taustakuvana tietokoneessa on tällä hetkellä Imperial Ice Stars -ryhmän viimeisimmän jääbaletin, Cinderella on ice:n, rakkauskohtauksen kuva (,joka löytyy täältä).

Mitä teidän tietokoneen läheisyydestä löytyy? Ja mikä kuva on taustakuvana? Ottakaapa haaste vastaan ja paljastakaa oma datauspaikkanne muille!

Tyttö on kaunis ja ystävällinen - minä vihaan häntä.

Elämä on pretty much the same päivästä toiseen, mutta eroavaisuuden tekee se, mikä jakso Täydellisiä naisia on menossa. Toisin sanoen oon ihan koukussa tohon kakkostuottariin, jonka ostin Kuopiosta. Mutta nyt vihdosta viimein vastaan haasteeseen, johon maia mut haastoi.

ELI tässäpä se tulee! 1. Linkitä henkilö, joka haastoi sinut. 2. Esittele päivittäiset spraytuotteesi kuvien kera, esim. vartalotuoksut, hiuskiinteet yms. 3. Haasta 3 tai useampia bloggaajia.
1.
maia haastoi, kiitos hänelle! :>
2. Päivittäin käytän vähän spraytuotteita, joten laitan vaikka kaikki hajuveteni, vaikka vaan yhtä niistä käytän.
JLo:n Love at first Glow -eau de toilette
www professional Infinite -hiuslakka

Love at first Glow'hun ihastuin yli vuosi sitten synttäreinäni, kun ystävät oli ostaneet mulle sellaisen 30ml putelin, aivan täydellinen tuoksu! Ja vuosi sitten ostin Rooman lentokentältä alennuksesta kuvassa olevan isomman pullon. Nyt pikkupullo on matkoja varten ja isoa käytän kotona. En vain ole nähnyt tätä enää missään kaupoissa, joten kun se loppuu, olen pulassa :s Varsinkin talvisin hiukseni tykkää sähköistyä ja kätsästi laukussa kulkee tuollainen pieni lakkapullo (onko se edes pullo, vai mikä se on? :o). Löydän usein tätä lakkaa noin eurolla HairStoren alennuksista, ja koska olen sen pitäväksi ja laadukkaaksi todennut, alekorista nappaan usein mukaani montakin samanlaista pulloa.

Sitten ne hajuvedet, joita käytän harvemmin:

Escadan Rockin' Rio -eau de toilette
Joku Escadan ikivanha kesätuoksu, jonka ostin monta vuotta sitten laivalta. (eka itse ostettu hajuvesi!) Todella makea ja kesäinen tuoksu, siksi käyttö on kovin vähäistä. Ehkä joskus kun lähtee juhlimaan, esim abiristeilyllä oli tätä tuoksua, ja kesällä.

Oriflamen Miss O -eau de toilette
Käytin Oriflamen esitteestä tän tuoksun raaputuspinnan kokonaan, kun rakastuin niin syvästi. Olihan se pakko sitten tilata. Hennon vaaleanpunainen tuoksu, joka sopii girly girlille. Käytän lähinnä söpöilytuoksuna, eli jos on kunnolla tyttömäiset vaatteet tai fiilis on muuten vaan yli-ihku (voi jösses, mikä sana 8D).
3. Sitten haasto-osio. Luulen, että kaikki ovat tämän jo tehneet, mutta esimerkiksi jos Maano ei ole tehnyt, niin teepä ihmeessä! Ja muutkin, jos eivät ole tehneet :>

Joo, se siitä haasteesta. Hee voisin kertoa hauskan tarinan allergiasta/allergioista.

No, mulla on pienenä tullu kyynärtaipeisiin ihottumaa ja mulle määrättiin samat allergiat kun siskolle. Ne hävis sitten murrosiän myötä, mutta nyt on parin vuoden sisällä taas ruvennu jostain tuleen ihottumaa. Reippaana tyttönä sitten varasin ajan TAYSiin ruoka-aineallergiatesteihin (koivut yms oli testattu joskus aiemmin - tyhjin tuloksin). TAYSissa istuin 15min teipit käsivarressa ja sen jälkeen todettiin että mistään ei noussut niin isoa paukamaa, ettäkö olisi allergia kyseessä. Onneksi mulle silti oltiin kirjoitettu sieltä allergialääkepilleri- ja kortisoonivoideresepti, sillä seuraavana päivänä totesin että AAAARHARHGSG MUN KÄSI ON TULESSA! Eli kutisi aivan mielettömästi ja koko käsivarsi oli ihan punanen. Eli mun reaktiot tuli päivää myöhässä. Sepä mukavaa. En edelleenkään siis tiedä, mille olen allerginen, mutta ihottumaa tulee ja lääkkeitä syön. Tietty olen huomannut, että tomaatista tulee joka kerta ihottumaa seuraavana päivänä, mutta en tiedä, mille muulle olen allerginen.

tältä näyttää käsivarret tänään ja kutiaaaaa!