perjantai 25. joulukuuta 2009

Thank God it's Christmas (Queen)

Kaunis
Rauhallinen
Upea
Luminen
Herkullinen
Hauska
Ihana

Toivon, että kaikkien muidenkin joulu on noita kaikkia edellä mainittuja.

tiistai 22. joulukuuta 2009

Hymyilevä kysymys - tiesittekö?

Afrikkaan on pitkä matka mutta Tampereelle lyhyt.

t.sydämeni liian toiveikas

torstai 19. marraskuuta 2009

tomorrow is what i like

happy b-day to meeee!

Barbie-teeman juhlat illalla, eli vähän pitäs vielä siivota. Siskon kanssa olikin vähän kisaa, että kumpi siivoo aikasemmin, kun molemmilla pitää huomenna olla siisti kämppä. Molemmilla menee myöhään tänä yönä siis. Jos kehtaisin, ottaisin kämpästäni kuvan ja laittaisin tänne, mutta on niin sotkusta etten kehtaa.

No, mutta hyvää huomista lapsen oikeuksien päivää! :D

torstai 5. marraskuuta 2009

kaksosia odottava teini

En nyt jaksakaan laittaa kuvia halloweenista. Piti siis laittaa paljonkin, mutta totesin, etten jaksa pakata kaikkia kuvia, enkä edes olisi osannut valikoida tänne sopivia, joten saatte tyytyä yhteen.


mahdollinen isä?? ja molempien vai vaan toisen vauvan? :D

keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Asu keksitty!

Yksi asia vähemmän mietittävänä. Tosin en vielä täällä paljasta mikä aion olla, mutta laitan kuvan, jossa näkyy kaikki asun osat. En kyllä usko, että kukaan siitä keksii mikä olen, koska en ole kukaan julkkis tai sankari tai mikään sellainen. Voin sen verran sanoo, että oon joka jätkän painajainen :D


Toi musta pitkulainen on siis pitkä hame.

tiistai 27. lokakuuta 2009

voi ei.

Pelkään, että perjantain halloween-juhlista tulee ihan fiasko. Yks järjestäjistäkin ilmotti, ettei saavukaan paikalle. Pitää myös siivota koko kämppä ja koristella ja leipoo. Enkä tiedä vieläkään mitä puen päälleni.

Mun piti olla sihteerikkö, mutta sekin idea meni sit kun rillit meni rikki. En pysty oleen sihteeri ilman laseja, koska niistä se fiilis lähtee. Tarvisin hirveesti ideoita, vaikka itellä mielessä toki merirosvo ja Kleopatra, kun ne sais aika helposti tehtyä. Tosin ne ois aika tylsät kun merirosvo on niin yleinen ja Kleopatra oon jo kerran ollut.

Kellään hyviä ideoita?

maanantai 5. lokakuuta 2009

halloween?

Neljän viikon päästä on pileet jo ohi. Päätettiin parin luokkakaverin kanssa, että pidetään luokan kesken halloween-naamiaisbileet. Paikka on vielä auki, mutta aika on päätetty että pidetään jo 30.päivä perjantaina, koska mulla on töitä 31.päivä. Muuten ootan innolla ja kivaa jee, mutta yks ongelma vielä on.

Miksikäs sitä pukeutuisi?

Haluaisin olla joku vähän erilainen, harvinainen, upee, rändom, hauska, ihana ja muuten vaan paras. Onko ideoita kenelläkään? Itselläni on pää ihan tyhjä :s

lauantai 19. syyskuuta 2009

are you strangers like me? (phil collins)

Tehtävänanto:
Selaa koneeltasi kuvia vuosien varrelta
ja vastaa annettuihin aiheisiin niihin sopivilla kuvilla. Aiheita on 10.

1. Tältä näytin muutama vuosi sitten.


2. Toisinaan olen myös hyvin edustava.


3. Tästä kuvasta voi päätellä, mitä harrastan.


4. Tästä kuvasta tulen aina hyvälle tuulelle.


5. Päässäni surisee kysymyksiä tätä kuvaa katsellessa.



6. Tahtoisin elää tämän hetken uudelleen.



7. Muun muassa nämä ihmiset ovat huippuja!


8. Minua ei naurattanut.


9. Tämä on mielestäni kaunis kuva.


10. Lopuksi paras kuva ikinä!

olen opiskelija, asun omillani ja olen hyvin väsynyt.

Opiskelijaelämä on kyllä varsin opettavaista. Oon oppinut että kaikkiin mahdollisiin tapahtumiin ei kannata mennä. Valinta on hyvä tehdä sen perusteella, onko kuullu kenenkään suosituksia jostain tapahtumasta. Jos on Diakin avajaiset, niihin _ei_ kannata mennä, ellei halua olla ainoa opiskelija joka vaivautuu katsoon parin tunnin videoneuvottelua Helsingistä. Sen sijaan jos on saunailta, Yökastelu tai fuksiaiset niin niihin kannattaa mennä. Seuraava kuva on fuksiaisista: - siitä vaiheesta kun oltiin taas normaalivaatteissa - poseerasin tanssilattialla ilmeisen tietämättömänä mistä suunnasta kamera löytyy :D



Fuksiaisten jälkeisenä aamuna katselin vähän jalkojani ja totesin, että kolhuja on syystä tai toisesta tullut aika paljon. Ranteeseen tuli mustelmia siks, että yks vitosluokkalainen sitoi mun kädet jesarilla selän taakse kiinni, mutta jalkojen mustelmista ei oo mitään hajua, mistä ne on tullut. Vielä kaunis kuva mustelmista:



Eilen mulla oli päällä asu, jonka olin suunnitellut jo kahta viikkoa aikaisemmin. En voinut sitä heti silloin toteuttaa, koska en ollut tuonut Järvenpäähän asuun sopivaa korua ja kenkiä. Sitten kun kotoa ne muistin ottaa, niin enköhän vain ollut niin tyhmä, että unohdin ruskean toppini kotiin. "No äkkiäkös tummanruskean perustopin jostain kaupasta löytää, sen voi ostaa Järvenpäästä!" JA PAH. Kävin keskustan kaikki perusvaatekaupat läpi, eikä missään, ei sitten missään, ollut ruskeaa perustoppia. Prismassa olisi ollut yksi, mutta se näytti niin huonolaatuiselta ja kummallisen malliselta (värikin oli väärä!) etten halunnut edes sovittaa. Maanantaina sitten kävin kaverin kanssa Stadissa ja mistäs muualta kuin H&M:ltä voisi löytää halvalla hyvän, oikeanvärisen perustopin. No ei mistään, joten sieltä sen sitten ostin.



Yskin kohta keuhkoni ulos, niistän aivoni pihalle ja nukahdan näppikselle, joten eiköhän tää postaus oo valmis 8D

sunnuntai 6. syyskuuta 2009

haluan lisää kenkiä.


Järvenpäässä on nyt vaan kymmenet kengät ja pitäis viedä enemmänkin. Toisaalta haluaisin käydä ostelemassa kenkiä lisää, mutta rahapussi sanoo vastaan :s

torstai 3. syyskuuta 2009

Uudenlainen elämä

On vähän jäänyt blogin päivittäminen, kun loppukesä vaan hujahti ohi ja oho kalenteri kertoi koulun alkavan. Koulua käyn Järvenpään Diakissa, joten asuinpaikkakunta vaihtui, ja uudet tuulet puhaltelee muutenkin elämässä. Tänään vasta ostin itselleni nettimokkulan, joten kolme viikkoa olen elellyt koulun ja kavereiden netin varassa. Eiköhän blogia muista päivittää useammin kun on kotona netti :>

Tänään kävin Ideaparkissa äidin kanssa ja löysin itselleni neljät eriväriset sukkahousut enintään 2€/kpl. Ostin myös Dumb Blonde -sampoon ja -hoitoaineen (yhteensä 39€) itselleni kun nämä muutamat viikot olen elellyt matkakokoputiloilla. KappAhlista löysin aivan mielettömän ihanan huivin, hintaa oli 11,95€ (mamma betalade). Kuvia luvassa _joskus_ ehkä.

Voisin myös jossain ajassa esitellä yksiötäni täällä. On tullut pari kuvaa napsaistua jo, mutten ole kerennyt koneelle laittaa. Tällaista tällä kertaa, ensi kerralla mahdollisesti enemmän!

torstai 23. heinäkuuta 2009

"Ole ilolla paha ihminen" apulanta - paha ihminen

Olin eilen parhaan ystäväni kanssa katsomassa uusimman Harry Potterin Tampereella. Tosin Potter oli vain osasyy meidän reissuun. Me ei oltu nähty melkein ollenkaan koko kesänä, joten juttua ois senkin perusteella riittänyt jo paljon, mutta kuitenkin melkein koko keskustelu koski viime viikonloppua. Selostus saattaa olla vähän sekavaa, kun oon vähän itsekin vielä hämmentynyt.

Lauantaina oli meiän bändin keikka rumpalin siskon häissä. Se meni hyvin ja kivaa oli. Jatkoilla sit kun oltiin kitaristin ja basistin kanssa istumassa, niin kitaristi [mun parhaan ystävän (ex-)poikakaveri] rupes jutteleen niitten suhteesta meille. Tää kitaristi ei normaalisti puhu mitään henkilökohtasta niin me oltiin vähän ömm woot mutta sit se sanoi että niillä on ollut riitoja esim alkoholista. Ja sitten se jätkä kysy multa, että olisinko mä sen kaveri vielä vaikka se jättäis mun parhaan kaverin. Jouduin melkein sokkiin tommosesta kysymyksestä, koska ne oli melkein kaks vuotta yhdessä ja aina täydellisiä ja iih<3 "No tietenkin olisin, mutta moni asia muuttuis, esim sun pitäs olla vähän kiltimpi useemmin, koska sit mulla ois yks syy vähemmän olla kiva sulle. MUTTA tietenkin te nyt koitatte selvittää erimielisyytenne, juttelette kaiken läpi ja sitten harkitset uudestaan." Se puheenaihe meni sit ohi kun juteltiin muitakin asioita.

Sunnuntaina sitten stalkkasin ystävääni naamakirjassa ja mulle selvisi, että ne oli sitten eronnut. Laitoin tietty heti viestiä, että onko ystävä ok ja haluuko jutella ja muuta sellasta. Vastauksena tuli, että on on saanut jutella muiden ystävien kanssa ja haluaa jutella mun kanssa ens viikolla, että on paljon raportoitavaa. Joten nähtiin eilen ja juteltiin _paljon_. Ystävä vaikuttaa olevan vähän hajalla, mutta eiköhän se ajan kanssa siitä suttaannu parempaan. Onneks saatiin puhuttua asioita läpi jo ennen leffaa, niin sitten pystyttiin molemmat keskittyyn elokuvaankin, joskin molemmat suhtauduttiin aika suurella sarkasmin määrällä kaikkiin pussailukohtauksiin ja muihin sellasiin. Oli hyvä reissu, oli ihana nähdä pitkästä aikaa, vaikka keskustelut ei ollutkaan niin kevyitä kun yleensä.

Laitan vielä kuvan mun eilisestä leffa-asusta:


pipo: Seppälä
taskumekko/Iloinen takki: Marimekko
paita: Benetton
leggingsit: Lindex

perjantai 17. heinäkuuta 2009

Juhannus ja vähän eteenpäin

Ja vähän taaksepäinkin. Niin vähän, että esittelen vain laukkuni. Ostin Marimekosta Marin uudet laukut -sarjaa olevan Hobo-laukun. Oon ihan rakastunut siihen, se on juurikin hyvän kokoinen ja upea. Hintaa löytyi 159€ mutta 50€:n lahjakortin jälkeen maksettavaa jäi vain 109€.


tuo sisuskangas on kerrassaan hurmaava

Sitten Jyväskylästä pari kuvaa juhannukselta:

Tän näköisenä lähdin illalla Kharmaan
toppi: Vero Moda
farkut: H&M


Lenkillä kissan kanssa
paidat: H&M
hame: GinaTricot
leggingsit: Lindex


Sitten vielä pari mökkikuvaa mummon ja vaarin mökiltä Mörkölästä.

Tällainen maisema oli järvelle mökiltä.

Yhtenä iltana äiti ja iskä paistoi gluteenittomia lettuja,
joita nautittiin mummon, vaarin ja enon kanssa.

torstai 25. kesäkuuta 2009

Myöhemmin lisää Jyväskylää ja Kuopioo ja kesää muutenkin

Kaksi kuvaa kameralta!

mekko ja paita: H&M

tässä tämä karvasalama, jota olin hoitamassa.

Lisää kuvia ja juttuja luvassa vasta yli viikon päästä, koska ylihuomenna aamulla on lähtö kohti Rovaniemen lähellä sijaitsevaa Molkoköngästä. Lippukunnan kesäleiriä vietetään siis siellä, saa nähdä kuinka hyvin selvitään hengissä. Vielä on paljon tehtävää ennen leiriä: pakkaamiset, iltaohjelmien suunnittelu, hartauksien suunnittelu, ea-laukun tarkistus, laulumonisteet - ja mitähän kaikkea muuta! No, ehkä nyt on parempi mennä nukkumaan, että huomisen jaksaa touhuta.

Ihanaa loppukesäkuuta kaikille, nauttikaa auringosta ja pitäkää kädet ristissä mun Lapin reissua ajatellen :>

perjantai 19. kesäkuuta 2009

Jussijussijussi!

Upeaa juhannusta kaikille!

Itse vietän jussia Jyväskylässä siskon kämpällä kaverin kanssa. Ollaan kissavahteina, mutta toki illalla suunnataan Kharma-baariin. Vähän ollaan aloteltukin jo, sekotettu itse keksittyjä hedelmäisiä drinksuja ja testattu päärynälonkeroo ja Smirnoff Icea. Kuunnellaan Nopsajalkaa tässä. Reggae sopii kesään, tulee tosi hyvä kesäfiilis.

(niin ja anteeksi, kun en ole päivittänyt aikoihin. haluan että seuraavassa päivityksessä on jo uudella kameralla otettuja kuvia. esittelen silloin myös upean uuden laukkuni. nyt on jo olemassa uusi läppäri, joten olkaa kärsivällisiä, enköhän mä lähiaikoina saa aikaseks päivitystä!)

Nyt oon siis Jyväskylässä, tiistaina meen Kuopioon ja sitten ens viikon lauantaina lähden Lappiin partioleirille. Kotimaanmatkailu ilmeisesti kuuluu mun kesään.

Vielä kerran ihanaa jussia!

perjantai 5. kesäkuuta 2009

you better get this party started

tuore ylioppilas

Nyt on juhlahulinoista selvitty, ja kesä on päässyt alkamaan, joten on aika kertoa lakkiaispäivästä.

Koulun juhlatilaisuus oli sinänsä erikoinen, että heti juhlan alussa - Suvivirren jälkeen - koko juhlakansa vietti hiljaisen hetken. Koulumme vanha rehtori oli kuollut lähipäivinä, joten juhlassa kunnioitettiin hänen muistoa. Muuten juhla meni perinteisesti: katsaus menneeseen vuoteen, kakkosten musiikkiesitys, ryhmänohjaajan puhe, stipendien jako... Niin ja NLP Practioner -tutkintotodistusten jako, jossa haettiinkin vain ruusut. NLP-todistus kun olikin sitten yo-todistuksen välissä. Yo-todistuksen saadessani yllätyin aika tavalla, kun rehtori ilmoitti, että mulle on myönnetty NLP-stipendi. Saan sitten jonkun NLP-lehden tai jotain. Gaudeamus igiturin ja ylioppilaan puheen jälkeen meiän musiikin ryhmä esitti vielä Lähdetään tänään, joka meni omasta mielestäni tosi hyvin. Meininkiä ainakin oli tarpeeks ja energiaa niin paljon, että kailotin lopun Hämäläisten laulunkin melko kovaan ääneen.

Kotona partyt alkoi yhdeltä ja kesti aina sinne yheksään saakka. Ihmisiä kävi _paljon_ eli 114 vierasta, mikäli laskin oikein nimmarit vieraskirjasta. Tarjottavat oli hyviä, vaikkakin syöminen meinasi välillä unohtua. Kakkuina oli suussasulavia mango- ja vadelmajuustokakkuja; tilattiin ne partiotutulta. Juomana paahtavan kesäpäivän pelastus oli sima, namnam!

herkkukakku

Meillä kävi siis paljon vieraita, mutta ehdottomasti ihanimpia oli pienet vieraat. Teatteriohjaajan lapset (joita oon ollut hoitamassakin) ensiks onnitteli, jonka jälkeen tyttö niiasi ja poika kumarsi. Sitten kun oltiin halattu, niin tää pieni poika uskalsi vielä antaa pusunkin poskelle. Voi miten herttaista! Äitin ja isin kummityttö oli myös todella suloinen. Heti kun se perhe saapu pihaan, tyttö juoksi suoraan mun syliin ja halasi kovaa. Oli kuulemma koko viikon katsellut kutsua ja kysellyt, milloin pääsee juhliin.


Lahjapöytä täyttyi mukavasti, mutta - niin kuin olin toivonut - kirjekuoria sain runsaasti. Äiti oli vihjannut monille, että haluaisin ostaa läppärin itselleni, ja onneksi ihmiset olivat äitiä kuunnelleet. Sain kolme mariskoolia (kaikki sinisävyisiä!) ja muutenkin astioita tuli jonkin verran. Siskoilta sain ihanan vihreän paistinpannun ja pikkuisen kattilan. Kirjoja sain jonkin verran - ei muuta kuin luku-urakka käyntiin! Kirjekuorilahjoissa oli muutakin kuin rahaa, sain kirjalahjakortteja ja lahjakortit Stockmannille ja Marimekkoon. Aika hauska juttu, että meidän perhe antoi mun parhaalle ystävälle lahjaksi Marimekon kirahvijuttuja ja sain heidän perheeltä tuon Marimekon lahjakortin. Ainiin, sitten vielä se, mitä sain äitiltä ja iskältä. Ikioma Canon EOS 450D <3>

Mikäs tässä ylioppilaana ollessa!
mekko: YourFace
huivi: ystävän Italiantuliainen
kengät: Kenkäexpertti

perjantai 22. toukokuuta 2009

baby don't hurt me, don't hurt me no more.

Kiireitä riittää, ja silti eksyin taas koneelle. Niin, matikasta siis pamahti se L ja pisteellä nousi vielä siitä, mitä opettaja oli pisteyttäny. Tarkoittaa sitä, että sain täydet pisteet kaikista 9 tehtävästä, jotka tein. Muuten arvosanoja tuli äikästä M, enkusta C ja sit syksyllä kirjotetuista uskonnosta C ja ruotsista C. Oon ihan tyytyväinen, kun kyllä lakin päähän saa (jos muistaa käydä ostamassa!) Kotona pitäis siivota - ensin tietenkin oma huone ja sitten loputkin talosta. Tuulihattujakin pitäis muistaa leipoa. Enää viikko aikaa hoitaa kaikki, taitaa tulla pieni kiire! Tiktakin Lähdetään tänäänkin pitäis opetella ulkoa, kun mun mielestä se on sellainen biisi, ettei sitä saa laulaa sanoista. Esitetään se siis musaryhmän kanssa kevätjuhlan lopuksi.

Apua, nyt katos kaikki ajatukset päästä, enkä enää muista mitä piti kirjottaa. No laitan vaikka yhden päivän asun kuvan, ja kirjotan myöhemmin siitä, mistä piti, jos muistan joskus.

toppi: H&M
paita: H&M
hame: GinaTricot
leggingsit: Vapaa Valinta

maanantai 11. toukokuuta 2009

Ja elämä on helppoo?

Vasempaan silmäluomeen on ilmestynyt joku kipeä patti (näärännäppy kai, mikä se edes on?), enkä sen takia ole käyttänyt meikkiä kahteen päivään. (lupaava tekstin aloitus -.-') Meikin käyttämättömyys ei sinänsä haittaa, mutta kun meikkaamisen tilalle on tullut 4-6 kertaa päivässä laitettavat silmätipat, ei tunnu kovin hehkeältä. Tietenkin tein valinnan että vain neljä kertaa päivässä riittää mun silmään. Tää silmäpatti nyt tuli ekana mieleen, ja mitään kummoisempia ajattelematta sen sitten kirjoitin. Ei ehkä olisi kannattanut.

Otsahiukseni on kasvaneet ylipitkiksi, mutta en uskalla itse leikellä nyt kun kampaaja kuitenkin on parin viikon päästä. Ainiin, juhlamekkokin on löytynyt! Väriä en kerro, mutta simppeli perusmalli, ei mitään rönsyileviä rimpsuhelmoja tai sateenkaaren väriskaaloja. En vielä tiedä, uskallanko perjantaina käydä kysymässä tuloksia, vai odotanko maanantaihin. Perjantai on yleensä parempi päivä niin ehkä pitää käydä jo silloin, maanantaina on muutenkin huono fiilis. Anteeks, nyt on tullut todella sekavaa tekstiä.

Nyt muistin, mistä piti kirjoittaa! Posti yllätti tänään ja toi paketin mulle. Olisihan se pitänyt muistaa, että tein torstaina tilauksen, mutta jotenkin unohdin viikonlopun tuoksinassa.


Kuva amazonista


Tilasin boksit discshopista, ja hintaa noille kolmelle dvd-boksille tuli yhteensä 49,80€ eli mun mielestä naurettavan vähän. Nyt on sitten jotain tekemistä, jos meinaa olla tylsyyspäivä. Vaikkakin tällä viikolla on kaks työpäivää ja muuten on paljon menoja. Leivottiin juuri tänään tuulihattuja testiksi, että oliskohan hyvää tarjoiltavaa juhliin. Huomenna sitten iso satsi, kun aika hyvältä idea tuntui.

Eipä muuta tänään.

torstai 7. toukokuuta 2009

Apulanta - Maanantai

Vietin maanantaina elokuvista ja telkkarisarjoista tutun eropäivän. Päivä kului Tampereella shoppaillen, kotiin tultuani söin suklaata ja illan kruunasi jäätelö telkkaria katsellessa. Hauskinta on, että mihinkään edellisistä ero ei kuitenkaan ollut syy, sillä päätin jo viikonloppuna, että lähden maanantaina Tampereelle. Suklaan söin huomattuani että pääsiäiseltä oli vielä suklaamuna jäljellä, ja äiti ja isi oli laittanut jäätelöannoksen lautaselle illan lätkämatsia varten. Alla ekana shoppailuasu ja sen jälkeen sovituksia/ostoksia.

takki: Sokos
huppari, toppi ja farkut: H&M
huivi: GinaTricot



Tätä asua en ostanut ja nyt harmittaa. (H&Mn sovituskoppi)


Housut 14,95 € H&M

Paita 24,95€ Lindex

Toppi ja hame, molemmat 4,90€ GinaTricot

Pahoittelen mutrunaamoja kuvissa, mutta jostain syystä fiilis ei ollut ihan katossa. Päivää kyllä piristi treffaaminen pikkuserkun kanssa, kun ei oltu nähty pitkään aikaan. Ennen pikkuserkun koulusta pääsyä, odotin häntä leikkikentällä Tampereen hienoimman paikan vieressä. Tulipa napsastua siitäkin pari kuvaa, joten yksi päätyy tännekin. Tosin rakennus on tuhatkertaisesti hienompi sisältä, mutta ulkoakin ihana.

Tampereen tuomiokirkko
(kuvasta näkee myös että sää ei ollut
kaunein mahdollinen, no sehän sopi mun mielialaan)

sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

kato mua silmiin.

Oon tässä ollut kaks viime viikkoo alakoulussa kouluavustajan sijaisena vitosluokassa. Oon aina ollut huono herään, joten joka aamu on kaivannut jotain piristystä että on jaksanut nousta. Useimmiten värikkäillä vaatteilla oon saaanut itteni virkistettyä kasin aamuinkin. Tässä yks esimerkki väriterapiastani:

takki: Seppälä
huppari: Esprit/UFF
huivi: GinaTricot
housut: Esprit
laukku: Marimekko
sukat: Seppälä
tumput on äidin vanhat ja
Nalle Puh -tumpunpidikkeet on Tokmannilta


Sisko tuli käymään pääsiäislomalla ja toi tuliaisia Turun Hulluilta päiviltä. Olin hullujen päivien mainoksesta jo kuolannut Marimekon ihanaa vihreää tunikamekkoa, ja olin pettynyt kun en itse päässyt hulluilemaan rahatilanteesta johtuen. Mutta äitipä oli soittanut siskolle, että käy ostamassa mulle sen mekon, ja sain sitten oman kultani pitkäperjantaina. Kuva on lempiväripäivältä, kun pukeuduin vihreeseen ja pinkkiin eli lempiväreihini :>

mekko: Marimekko
huppari: Forever 21
farkut: H&M
kaulakoru: Hard Rock Cafe Roma
vyö on joku random


Pääsiäislomalla en sitten ihan hirveesti ehtinyt riemuita siskon seurasta, kun oli teatteriharkkoja koko loma. Välillä oli 11-20 ja välillä 10-19, eli pitkiä päiviä tehtiin. Kyllä se oli sen arvoista, perjantaina oli ensi-ilta ja meni hienosti. Kaikki kehui, ja sain paljon kukkia. Seuraava kuva on meiän yhestä promokuvasta leikattu.

toppi on kaiman äidin, joten en tiedä mistä
farkut: H&M
vyö: Esprit
kengät: Vision Street Wear


Sitten vielä enskaripileistä yks hyvää oloo välittävä kuva. Päällä on mekko, jonka ostin vuosi sitten Roomasta, ja Vilan farkut (,jotka tosin ei näy kuvassa).

sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

baby you look better in the dark

Nyt laitan pari asua lomailuni ajalta. Ja oikeesti pahottelen kuvien huonoutta, mut kamera on edelleen rikki ja en oo oikein jaksanut nyt panostaa kuviin. Förlåt mig.
Kerhotädin asu:
tunika: Finnwear
paita: Lindex
sortsit
(vai shortsit?): H&M
sukkahousut: GinaTricot


Löllötylsyyspäivän asu:
paita: Marimekko
toppi: H&M
farkut: KappAhl


Tän päivän asu (ja joo tiedän, vessakuva lol):
paita: Not of this world
toppi: H&M
farkut: Esprit


Eli tällaisia fiilisasuja ollut nyt "lomaillessa". Aika on kulunut orkesterin ja teatterin parissa suurimmaks osaks, toki muut harrastuksetkin vie aikaa, mutta erityisesti noi nyt lähiaikoina. Ens viikkoo vietän myös töissä ala-asteella kouluavustajana ja iltapäiväkerhossa. Joten tohinaa riittää, pääsiäisloma menee teatterilla kokonaan ja seuraavalla viikolla siitä onkin sitten jo ensi-iltakin. Hui! Vielä naamakuva, josta huomaa et vaaleutta aika paljonkin, tai ainakin sattu jakaus niin että näyttää siltä.


maanantai 23. maaliskuuta 2009

MÄ OON NIIN LEIJJJA!!!!!!!!!!!!!!!

"Hei

Olen tarkastanut ja sinun kohdaltasi oikein mukavin tuloksin! Sain kasaan peräti 53 pistettä!! Yleensä se riittää laudaturiin, mutta tänä vuonna oli todella halpot kirjoitukset eli pisterajat tulee nousemaan erityisesti juuri laudaturin kohdalla. Eli jos yksikin piste lähtee tai pisterajat nousee kohtuuttomasti niin sitten E, mutta LOISTAVA tulos joka tapauksessa!

Onnittelut!

HELI"

<33333333333333333333 style="font-family:verdana;">Melkein purskahdin itkuun kun luin ton. Matikka olikin se ainoo aine, millä oli oikeesti väliä, että mitä saan. Ja olikin E tavotteena, mutta se oli joskus ajat sitten eli abivuoden alussa. Nyt abivuoden aikana jotenkin karisi koko matikkajuttu, tuntu etten oo osannu yhtään mitään ja oli toivotonta lukee kirjotuksiin. (luin siis edellisenä iltana kertausta-osioita parista vanhasta kirjasta, laskin 0 tehtävää 8D) Mutta OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH OON NIIN ILONEN ETTÄ VAU.

santsa sanoo:

Oon varmaan nyt ilosempi kun mitä oon hääpäivänäni :D

huppari: H&M
paita: Lindex (lastenosasto)
hame: GinaTricot


ps. Eiliseltä tuo kuva. Oikein mallikuva huonosta kuvasta. Peilikuva, tärähtäneen sumee, taustavalo, jalat loppuu kesken, yms. Mutta syytän kaikesta itseäni, otin kuvaa kameralla itselaukasimella ja kamera tipahti lattialle (se on liian laiha kamera pysyyn pystyssä) ja sehän sitten meni rikki.

torstai 19. maaliskuuta 2009

Kuvapostaus!

Eilisen asu:
paita: Zara
farkut: Esprit
kenkät: Crocs/Partiokauppa(kelt.)/Sokos(vihr.)


sukkahousut: Sokos

Sitten vaikka korviksista kuva, tai oikeemmin korviksesta. Sain noi siskolta, kun se tuli jenkeistä. Siinä oli muitakin nuottikorviksia samassa paketissa. Ja sain edellisenä vuonna toiselta siskolta erilaisia nuottikorviksia Saksasta tuliaisena. Oonko jotenkin nuotti-ihminen vai mitä tää on? 8D

korvis: Claire's
paita: Marimekko


Sit vielä tänään olin ulkona, tein aika pitkän lenkin, kun oli niin kiva ilma. Okei mulle pitkä lenkki on monelle muulle aika lyhyt, mutta lupasin itelleni että joka arkipäivä lukulomalla liikun vähintään koulumatkani verran. Ja tänään kävin koululla (maol ja laskin tarkistukseen) eli siitä ois jo tullu mun liikuntatarve tälle päivälle, joten kun sen lisäks lähdin ihan muuten vaan kävelylle, nii se oli aika paljon.

huppari: H&M
en tiä oonko ikinä infonnut, mutta
lasit: MiuMiu/Tähtioptikko


Hyi en tykkää näistä kuvista, mutta hiukset näkyy ja talvinen ulkoiluilma välittyy. Koittakaa kattoo noita sillai, että blurraatte mun naaman silmillänne 8)

takki: Esprit
huivi: GinaTricot


Näistä kuvista nyt on näkynyt aika hyvin hiuksia, että vaaleutta on lisää ja punasta myös tyvessä taas!

Ettette vallan kyllästy mun naamaan, laitan nyt kuvan meiän ulko-oven viereisestä nimikyltistä. Mun mielestä se on aika kivakin. Se on puu, jossa lukee varressa meiän sukunimi ja lehdillä meiän etunimet ja jokasen nimen vieressä on yks lintu. Tosin kuvasin siitä vaan oman oksani.


Ihanaa, tänään tuli Oriflamenkin tilaus, mutta nyt en niitä kyllä tähän samaan postaukseen esittele! Joskus toiste sitten, kun oon testannu kaikkia ja voin arvioida, oliko kannattava ostos.

Huomenna tosiaan pitäs kirjottaa lyhyt matikka. Täällä sormet ristissä toivon helppoja tehtäviä ja jotain ihmevalaistumista itelle että osais kaiken. Saa nähdä miten käy.

ps. äikän pisteet 62 (lukiourani ehkä huonoin essee - 35 pistettä - just kirjotuksissa, hyvä minä!) ja enkun pisteet 211 (aineesta 85 eli varmaan lukiourani parhaat enkun aineen pisteet, oikesti hyvä minä!)